Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Desiree20083

związek bez zobowiązań

Polecane posty

Doradzcie.Ostatnio wymieniłam kilka smsów z moim byłym.I tak od słowa do słowa zaproponował mi związek bez zobowiązań.Dodam,że oboje jesteśmy wolni ale czy 'wchodzić dwa razy do tej samej rzeki'? w dodatku na takiej zasadzie??

Niektórym ludziom odpowiada taka relacja. Jeżeli nie jesteś do tego przekonana to po prostu powiedz, że Cię to nie interesuje. Istnieje też ryzyko, że dawne uczucia odżyją i skończy się to rozczarowaniem. Za pierwszym razem coś nie wyszło, coś spowodowało, że związek nie przetrwał i podobnie może być tym razem. Decyzja oczywiście należy do Ciebie. __________________________________________ www.pomocwkrakowie.pl

Gość gość
jaką to trzeba być szmatą, żeby nadal dawać tyłka facetowi, który cię zostawił i w dalszym ciągu mówi prosto w oczy , że cię nie kocha, nie chce mieć z tobą nic wspólnego, tylko będzie cię używał jako wora na spermę - ale oczywiście zgódź się, przecież skoro faceta tak chce to tak musi być

Gość gość
Niestety ale gosc 23:33 ma racje. Jak juz chcesz bez zobowiazan to wyprobuj nowego ogiera.

w gwoli ścisłości,to nie on mnie zostawił ale ja jego.Nie mówił,że mnie nie kocha,nie rozmawialiśmy o uczuciach od naszego rozstania czyli od 3lat.Męczy mnie to bo kiedyś byliśmy nie tylko parą ale i przyjaciółmi.Nie upraszczajcie..