Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwsza wizyta chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Niedługo mój chłopak przyjdzie do mnie po raz pierwszy, ja mam 16 lat, on 17. Wszystko byłoby okej, gdyby nie to że mieszkam w dość małym mieszkaniu, jakieś 50 m2. Mam mały pokój i głosy bardzo się roznoszą, nieuniknione że moi rodzice będą w domu i będzie słychać jak rozmawiają, oglądają telewizje. Zaczynam wahać się czy go do siebie zaprosić, co o tym sądzicie ? Co moglibyśmy robić u mnie w pokoju przez te kilka godzin ?Tylko bez głupich odpowiedzi, proszę.

Gość gość
mieszkania nie zmienisz, pozatym nie w takich klitkach ludzie zyli i zyja. jak będzie słychać ich rozmowy to obrocie w żart typu: matko znowu o tym gadają, uśmiechaj sie i nie daj po sobie poznać ze w jakis sposób Cię to stresuje. co możecie robić? poogladajcie Twoje zdjęcia z dzieciństwa, poogladajcie filmy, porobcie zabawne zdjęcia na kamerce internetowej :')

NIe spinaj, gosc jak jest pozytywny to bedzie jeszcze zabawnie :) Pusccie sobie delikatnie radio na necie jakies zet czy cos to nie bedzie tak tego slychac :P Pozdrawiam :D

Gość gość
dokładnie, puść jakas muzykę zrob kanapki albo upiecz ciasteczka albo kup, zrób kawę czy herbatę, zrobi to na nim pozytywne wrażenie i zapomni i rozmowach Twoich rodziców

Gość gość
Dziękuje za pomoc ! Może rzeczywiście nie ma się czym martwić ;)

Gość gość
Jeśli cie naprawdę lubi to nie będzie mu to przeszkadzac ;P