Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ładne pedantki maja przerąbane w życiu

Polecane posty

Gość gość

:( jutro rąką nie ruszam !

Gość gość
Jak jebnięta sprzatasz i myślisz, że należy ci się za to order

Gość gość
ale ty pusty :D i nie jebnięta !koleś na to nie ma lekarstwa ! ale skad mozesz wiedzieć :D

Gość gość
1 Nazwijmy rzeczy po imieniu: nie ładna pedantka, tylko kobieta z narcyztycznym zaburzeniem osobowości, uważająca samą siebie za ładną, w rzeczywistości przykrywając tym swoje kompleksy, a to ogromną różnica. To najgorszy typ ludzi, jaki można spotkać. To niestety nie Wy macie przerąbane,

Gość gość
2 bo Wy sobie świetnie dajecie w życiub radę, idąc do celu po trupach i depcząc innych po drodze, ale wszyscy inni dookoła, a zwłaszcza Wasi partnerzy i dzieci mają przez Was bardziej niż przerąbane - całe życie. Przez Wasz podły charakter, manipulowanie nimi i tyranizowanie. To właśnie Wy jesteście puści jak wydmuszki, nie macie empatii i ciepłych, ludzkich uczuć dla innych. Urządzacie innym piekło na ziemi i uważacie, że to normalne. A powinniście się leczyć u psychiatry, taka prawda.

Gość gość
:D:D:Dty wyżej upadłeś na głowkę :D?PA teraz po polsku napisz żeby wszyscy zrozumieli !": piszesz o sobie facet :!!!1 ty ze mną nie żyjesz ,wiec jakim prawem oceniasz moj dbanie o czystość o staranność z moim charakterem ?:D To ze porównałam siebie do pedantki ,nie znaczy ze mam podły charakter :D ,wrecz przeciwnie :)))) taak wrecz przeciwnie ..nie jestem jedzą :) masochistką ,terrorystką hhaa ..:)) manipulatorką ???:)) co to ma znaczyć ? widzę że piszesz do osoby którą myślisz że znasz ....niestety. Apropo urody :P to zwyczajnie ją mam :classic_cool: puste są beczki po kapuście :))) kobiece serca nigdy nie są oziębłe :) dla DOBRYCH LUDZI ! Ty jesteś złym, człowiekiem , o tym mogłam sie przekonać i nie tylko ja ,

Gość gość
sory że się wtracam,do tego faceta z 18:42-człowieku to własnie ty nic nie wiesz o babie z którą nie żyjesz i nigdy żyl nie bedziesz .Kobieta sobie żyje z jakims chłopem nowym,uprawia z nim seks na 1500 sposóbow ,charakter ma taki że ty nigdy tego nie odgadniesz po kilkudziesietu minutach obcowania w warunkach formalnych,piszesz bajeczki jakies do podusi.Zetkniecie z rzeczywistością to by była chyba śmierc.Ile można sobie tak wmawiać a potem styk z realnościa i SZOK :) Udaj sie do psychoatry najlepiej

Gość samotny romantyk II
czy ładne to ocenie po fotach, ok?

Gość gość
do tego 19.32 :D :) :) cos jeszcze brudasku :P

Gość gość
słowa kluczowe: NIGDY, UROJENIA, FANTASMAGORIE, nie znam, nic nie wiem, przerost wyobrażni,ona uprawia seks z nowym chopem a ja siedze i pisze bzdury o wytowrze wyobrazni przyobleczonym w postać o która jedynie otarłem się w swoim życiu przez chwilke która jest nicością w calym ocenie momentów życia i NIC realnie o niej nie wiem. :)

Gość gość
a czyja to wina ? :-)tez teraz siedzę , chwila na relaks każdemu sie nalezy

Gość gość
To o tobie ten opis.masz chorobę i dalej jak leci: nic nie wiesz, nie znasz, roisz sobie coś i poswiecasz na to swoje życie a w tym czasie obiekt który jest zupełnie inny niż ci sie wydaje żyje sobie,kocha kogoś , z kimś wspólzyje, a ty śleczysz i produkujesz fantasmagorie...

Gość gość
kocha albo i nie,bo o jej emocjach tez nie można NIC powiedziec bez zycia z nią realnego i dostatecznie długiego,ale z pewnościa z kims wspolzyje dość regularnie

Gość gość
chorobę to masz ty ! :D Mam partnera :)) ! o co chodzi! jesteś psychopatą,współczuje ,nie wiem czy sie leczysz ,jesli nie to biegiem ! może zaleczą ..to nie żart uciekam do mojego ukochanego

Gość gość
czemu Wojtuś udaje dziewczynke? :) wejże chłopie zacznij się leczyć bo ona dziś pewnie znowu szykuje sie na seks z jakims beznadziejnym facetem a ty pol nocy przed komputerem ze swoimi rojeniami :)

Gość gość
to musiała byc wielka "milość" :) tylko "pozazdorscic" szczegolnie gdy w jednym tym samym czasie panicz tak rozplywał sie dla mnie,uwodzil, kombinował jak konik pod górke,stawał na głowie i robil piruety :)prawdziwa "milosc" :)są nowoczesne leki warto wypróbowac i nie meczyc się dłuzej

Gość gość
:classic_cool: nic tylko jej pozazdrościć :P pozdrowienia na cyrkowca " szkoda ,że te piruety były niewidzialne

Gość gość
oj widzialne były i komentowalne nawet przez wspołpracowników w obecności postronnych.aż strach bylo kłasc sie na stole.tam to lepiej bez emocji a nie z rozbieganymi oczami i bezradnoscia niczego nie można zazdroscić.takie emocje i "uczucia" nic nie sa warte skoro w każdej chwili moze zjawic sie ktoś kto dobitnie z zweryfikuje (nie)statecznosc i sile jakichkolwiek "uczuc"

Gość gość
jak można wmaiwać sobie miłosc do nienzajomej osoby i zarazem świadomie uwodzić,wypłakiwać oczy, robić sceny rozpaczy do drugiej osoby? ?:)ciekawe kto by pragnąl takiej "miłosci"? :)

Gość gość
? ? jakie sceny? jakie świadome uwodzenie !?!? słucham !~komuś sie narzucam !? bożż ,załoz sobie temat i klep !

Gość gość
i dałam sobie spokój , całkiem tania, Tania posprzątała :P :D domy.

Gość gość
a co tu mi nie wolno? :)pisze o twojej chorej urojonej miłości. miałes tam jakąs na oku, twoerdzisz że kochasz, choć samo w sobie to jest rojeniem, bo raz nie znasz kobity WCALE [kontakt z doskoku, formalny],dwa: jeśli twierdzi ze kochasz,to nie szalejesz na widok innej,nie produkujesz się,nie kombinujesz,nie emocjonujesz. proste. czy zamierzasz sie kiedyś zacząc leczyc lub coś w tym rodzaju?bierzesz to w ogole pod uwage??

Gość gość
nie podkładaj sie koleś! współczuje syfiarzom , niedbaluchom jak oni moga żyć? Zawsze mnie to zastanawiało.

Gość gość
urojona miłosc pt. Wiola idzie już zapewne spać z tym beznadziejnym facetem :)

Gość gość
a ty Alfons

Gość gość
urojonna miłośc Wiola własnie przymierza sie do kopulacji ze swoim beznadziejnym facetem w swoim niemieckim łózku

Gość gość
"gość dziś smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif ty wyżej upadłeś na głowkę smiech.gif ?PA teraz po polsku napisz żeby wszyscy zrozumieli !"" Po 1 - nie jestem facetem. Po 2 - tym wpisem potwierdziłaś dokładnie to, co napisałam, komopletny brak krytycyzmu i dystansu do siebie plus dowalanie innym za to, że napisali o Tobie prawdę. Po 3 - doskonale znam taki typ ludzi jak Ty, z życia i od strony psychologicznej, to przypadki najgorsze z możliwych. Wszystkie 7 osób to pedanci i wszyscy jak Ty uważają się za wspaniałych, pięknych i idealnych, chociaż jak się na nich patrzy, to śmiech ludzi ogrania, mają mniemanie o sobie tak wysokie jak Ty i uważają się za bóstwa - jak Ty. I tyranizują swoje rodziny oraz wspólpracowników. Narcyzm to zaburzenie osobowości, wymaga lecznenia u psychiatry.

Gość gość
uwierz w siebie ! masz niskie poczucie własnej wartości :D rób to co kochasz ,afirmuj włąsne mysli !otaczajs ei pozytywnie myślącymi ludzmi ! :)wzmajcniaj swoje myyśli ,koncentruj swoje siły i rozwijaj swoje umiejetoności ..wówczas przestaniesz sie czepiać :) i dasz ludziomśw spokój !

Gość gość
co ty mozesz wiedzieć o psychologii ? Terrorysttą???? haa jesetś ty :) i nie tylko..:)