Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem jak ja to ogarnę

Polecane posty

Gość gość

wczoraj zle się czułam i nie dałam rady bo cały dzień spałam . Dziś czuje się dobrze i nie zamierzam nie iśc do szkoły by nie pisać tych rzeczy bo potem będę miec zaległości .Chodzę do 1 lo i trochę tego jest ,no i do tego dziś mamy wywiadówkę a moje oceny pozostawiają wiele do życzenia a tak to może dziś bym coś zrobiła ,poprawiła i jakoś by było . Na dziś muszę zrobić zadanie z fizyki i się trochę z niej poczuć bo zawsze może pytać ,z historii zrobić referat i nauczyć się z ostatnich 3 lekcji ,z biologi się nauczyć bo muszę poprawić kartkówkę ,z edb zrobić całą stronę zadań , z Ang się nauczyć choć nie wiadomo czy będzie dziś pani

Gość gość
uu współczuje ci . Referat możesz wydrukować ? bo jak tak to spoko ,zajmie ci do jakieś 5 minut .Zadanie z fizyki też zrobisz i z edb bo zawszę jest net więc sobie przepiszesz . Więc jeżeli chodzi o zadania to spoko możesz zrobić no ale nie wiem czy się nauczysz na raz z 4 przedmiotów bo to nie takie proste . Można ściągać no ale np: u nas są tacy nauczyciele że gdy coś piszemy trzeba wszystko chować nawet i piórnik i cały czas chodzi po klasie więc się nie da .

Gość gość
to zamiast siedzec szczeniaro na kafe to wez sie za robote. pozatym szybko sie opamietalas, jest druga polowa listopada, mialas czas zeby pracowac systematycznie nad ocenami.

Gość gość
Ale ja chyba tego nie ogarnę ,zadania zrobię a nauczyć to już jest problem . Z historii się nauczę bo mamy tematy o 2 wojnie światowej więc zawszę coś się z tego wie bo jednak w tv dużo o tym mówią . Z fizyki mamy takie trudne obliczenia więc chyba nie z biologii to może jedynie na dop ogarnę ale i tak do nie wystarczy bo mam 2 pały więc muszę przynajmniej na 4 ogarnąć .Z Angielskiego tez nie wiem czy ogarnę

Gość gość
no super i jeszcze drukarka mi się zepsuła i nie chcę drukować