Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co zrobic .....

Polecane posty

Gość gość

Mam chlopaka o prawie 15 lat mlodszego , jestesmy juz ze soba 3 lata. Jest przeuroczym mlodym czlowiekiem i bardzo go kocham. Na poczatku znajmosci mialam opory no bo przeciez taki malolat nie moze zakochac sie o tyle starszej kobiecie. Mogl przeciez miec jakas fajna dziewczyne w jego wieku a jednak wybral mnie. Nadal mam te watpliwosci , nadal bije sie z myslami ,ze kiedys mnie zostawi dla mlodszej. Jakis czas temu w moim zyciu pojawil sie bardzo fajny facet w podobnym wieku , zostalismy przyjaciolmi , on wie ,ze ja mam duzo mlodszego chlopaka , zreszta wiedzial to od poczatku , nie ukrywalam tego. Poznalismy sie na wycieczce i bardzo spodobalo mu sie moje towarzystwo ,powiedzial ,ze z taka dziewczyna mozna konie krasc i ,ze dawno nie spotkal tak sympatycznej, pelnej zycia osoby ,nawiazalismy kontakt i piszemy do siebie lub czasami dzwonimy ( mieszkamy w innych miastach) Kiedys zwierzylam sie temu mojemu przyjacielowi ,ze mam takie watpliwosci a on o tego czasu stal sie bardziej wylewny , tak jakby staral sie do mnie bardziej przyblizyc. Ja tez lubie z nim rozmawiac i naprawde bardzo milo wspominam tamta wycieczke , wieczory pelen rozmow , smiechu. Czuje ,ze ten moj przyjaciel czegos ode mnie oczekuje ,ze nawiazuje sie miedzy nami nie tylko przyjazn. I co ja mam teraz zrobic ? Kocham tego mojego slodziaka , jest naprawde cudownym mlodym facetem , opiekunczym i jak na swoj wiek powaznym ale ile jeszcze lat spedzimy razem ? Moze to wlasnie ten nowy przyjaciel jest facetem ,z ktorym moglabym spedzic reszte zycia ?

Gość gość
Hmmm wydaje mi się że z człowiekiem w podobym wieku będzie Ci łatwiej wkraczac w kolejne lata, niestety przyjdzie moment że bedziesz doszukiwała się zmarszcek, pierwszych oznak upływu czasu, menopauza, z osobą w podobnym wieku będzie Ci latwiej pokonywac te wszystkie trudne momenty w życiu. Młodszy partner, oprócz tego że w któryms moencie możesz stac sie dle niego zwyczajnie starsza kobietą, może obudzić się w nim instynkt ojcowski, Wydaje mi się że takie życie przy łodszym facecie fest na pewno fajne ale nie ukrywajmy, przyjdzie moment że to wszystko się skończy.

Gość gość
po trzech latach bycia w chlopczykiem piszesz o nim - jest przeuroczym slodziakiem. kompleks edypalny ci sie w zyciu niewykrzyczal a nie tam milosc.

Gość gość
autorko a ile masz lat?

Gość gość
jak nie wiesz co zrobic to sie rozbierz i ubrania pilnuj gwarantuje ci ze po kwadransie takiej akcji w listopadzie bedziesz wiedziala co zrobic

Gość gość
Związki z taką różnicą wieku nie wytrzymują próby czasu. W moim otoczeniu była kiedyś kobieta mająca partnera dokładnie tyle lat młodszego. Podobno byli bardzo szczęśliwi przez kilka lat, ale potem on odszedł do młodszej.

Gość gość
Tak sie zastanawiam co mozna widziec w takim mlodym chlopaku ? Podchodzi mi to prawie pod pedofilie ..

Gość gość
gość wczoraj jak nie wiesz co zrobic to sie rozbierz i ubrania pilnuj gwarantuje ci ze po kwadransie takiej akcji w listopadzie bedziesz wiedziala co zrobic x Posluchalam Twojej rady ;) rozebralam sie ,wyszlam na balkon na 15 min , zmarzlam okrutnie i zadzwonilam po chlopaka , przyjechal i ogrzal moje wyziebione cialo :) Przyjaciel mial za daleko :) sms-y nie ogrzewaja :)

Gość gość
Czy są jakieś kobiety , które mogą podzielić się doświadczeniami ?

Gość gość
Nie pytaj się tutaj tych zazdrosnych wiedzm. Słuchaj swojej intuicji. Jak kocha to będzie kochał bez różnicy lat. Ciesz się swoim szczęściem.