Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mężczyznę można zatrzymac dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

Moja kolezanka ma 39 lat jest w ciazy z chlopakiem z ktorym wogole noe powinno sie zakladac rodziny, traktowalja jak śmietnik a ona plakala przez niego okolo 2 lat, zjawial sie i znikal a jak wnkoncu sie zjawil to ona ppstanowila zajac w ciaze, ppqiedziala ze on tak szybko nieodejdzie, on jej nie kocha bo jej to powiedzial ale z nia mieszka, ja wiem ze kazdy chce mieć rodzine a kobiety sa czesto zdesperowane, ale czy wartp kogos lapac na dziecko i czy on niekochajac jej zostanie z nią, a najlepsze ze teraz ona gada o innych zkobietach jakie one glupie jak myślą ze faceta zatrzymaja przez dziecko

Gość gość
Zatrzymasz faceta odpowiedzialnego i niekoniecznie na bardzo długo, to zależy również co kobieta sobą reprezentuje, ale jeśli facet jest bawidamkiem, to nie liczyłbym, aby został przy kobiecie z dzieckiem, nawet będzie unikał płacenia alimentów.

Gość gość
o tak jak facet odpowiedzialny to zatrzymasz jak nie to go niczym nie zatrzymasz

Gość gość
żaden facet nie zostanie nawet odpowiedzialny tyle, że odpowiedzialny mimo odejścia od kobiety nadal pozostanie w życiu dziecka bo odejdzie od od kobiety a nie od dziecka!

Gość gość
to prawda, zadnego faceta nie zatrzymasz na dluzej jesli nas nie kocha, przyklad mojego brata: byl w zwiazku 10 lat, rozszedl sie ale nadal kochal swoja byla dziewczyne, poznal inna zamieszkal z nia, ale powiem wam szczerze nie widac bylo zadnego uczucia miedzy nimi, a to przeciez sie czuje nawet jak sie widzi jakis zwiazek z boku, i po paru latach dostal jakis znak od bylej dziewczyny, a raczej od jej rodziny, wiecie co zrobil, wygonil dziewczyne z ktora mieszkal i pojechal do bylej, oczywiscie nic mu nie wyszlo bo byla powiedziala ze juz nic do niego nie czuje, wiec wrocil smutny, a ta ktora wygonil wrocila do niego po paru miesiacach, moj brat mial pierscionek zareczynowy ktory chcial dac swojej bylej dziewczynie no ale nic nie wyszlo wiec zatrzymal go sobie, ta dziewczyna nowa znalazla go i kiedys zobaczylam go u niej na palcu, to jest dobre tymbardziej ze on byl dla niej sporo za duzy bo byla dziewczyna byla sporo grubsza ale coz...nosi go, nie byl dla niej i dodatkowo za duzy ale nosi:) masakra nie wiem co moj brat powiedzial ze to dla niej a moze ze to dla bylej dziewczyny, teraz brat mowil ze planuja dziecko, ale jak pozna nowa to i tak od niej odejdzie, zwyczajnie nie kocha jej, ale zyja bo taniej i trzeba miec kogos, taka historia aha faceta czasem zatrzymamy jak mamy dziecko, gdy on nas nie kocha i zostal tylko dla dziecka,ale on na bank bedzie mial kochanke

Gość gość
mozna ale tylko jakiegos niezaradnego niedorajde