Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wystawiłam na olx mieszkanie i w ciągu kilku chwil jest masę wyświetleń telefonu

Polecane posty

Gość gość
Witam, Wystawiłam niedawno na OlX przedmioty, i po 30 min miałam już telefon od pani z działu ubezpieczeń, jak.zapytalam skąd ma.moj nr, powiedziała że z OlX, TE ODSŁONY nerwów tel, to niestety 90% reklam, lub właśnie takich firm które dzwonią z p*****lami konkursami itp NIESTETY

Gość Kubaaaaaaaaaaa
Odpowiedz jest prosta... konkurencja.... handluje na olx 3 lata i to normalne że podbija się konkurencji liczbę wejść są do tego skrypty , ma to dwa zastosowania po pierwsze ma przekonać osobę podbijaną że statystyka kłamie dzięki temu zyskują przewagę bo wiedzą np kiedy jest największy ********* sprzedaż , po drugie ma przekonać że olx to nieskuteczny portal bo tyle pobrało a nie dzwonią ....ktoś zdejmuje ogłoszenie a ty szybciej sprzedajesz swoją rzecz....

Gość gość
Tak właśnie jest po zakupie tablicy przez allegro. Często gdy wystawiam ogłoszenie po kilku chwilach jest 1 wyświetlenie mojego numeru telefonu, jednak przez dłuższy czas niestety brakuje odwiedzin strony - nikt nie wszedł a już licznik telefonów ruszył !!!! Allegro to złodzieje, niestety bezkarni, bo nikt za te oszustwa się nie weźmie.

Gość Clippo
OtoDom też nabija MOCNO statystyki. Od ok roku wystawiam na sprzedaż las na podlasiu. Telefonów dostałem 3 a statystyki przedstawiają się tak: 3532 wyświetleń, 1061 telefonów. Dodam że na wykresach po każdym płatnym odświeżeniu statystyka wzrasta o pareset pobrań telefonów i wyświetleń, a telefon milczy.

Gość gość
Mam tak samo, wiecie jak to jest, czasem wasi bliscy znajomi z zazdrosci nabijaja numery. Byscie sie cieszyli ze ktos moze jest zainteresowany i zadzwoni, mnie to wkurzalo,raz nawet napisal ktos z konta na ktorym nic nie sprzedawal,lewe konto,pisal do mnie w sprawie auta,ktore wystawilem,ciagle jakies pytania, w koncu mowie by zadzwonil to odp ze zostawil tel w pracy , domyslilem sie ze to znajomi,ktorym gul chodzil z zazdrosci ze handluje autami i jaja sobie robili, numery rrosly jak grzyby po deszczu a nikt nie dzwonil, napisalem do tego kogos ze wiem kim jest i od tamtej pory juz nigdy na tym koncie sie nie logowal. Dziwne ?

Gość gość
Te liczby odwiedzin ogłoszenia czy wyświetleń telefonu to lipa. Generują się same abyś myśłał/myślała że takie super zainteresowanie jest.

Gość hahah

A nikt od tylu lat nie wpadł na pomysł, że nabijanie ogłoszeń i numerów tel. jest przez crawlery? 😄
Uśmiałem się z waszych teorii spiskowych