Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile czasu potrzebowaliscie by zapomniec o milosci?

Polecane posty

Gość gość
Całe życie

Gość gość
Bez przesady nie całe życie, przez kogoś kto nas nie chce ? Trzeba być idiotą.

Gość gość
Dokładnie trzeba być idiotą by tęsknić za kimś kto nas odtrącił. Lub kochać kogoś bez wzajemności.

Gość gość
prawdziwej milosci sie nie zapomina.

Gość gość
Dokładnie trzeba być idiotą by tęsknić za kimś kto nas odtrącił. Lub kochać kogoś bez wzajemności. x bzdura, chyba nigdy prawdziwie nie kochales, wybrac to sobie mozna kanal w telewizji. jak czlowiek kochal prawdziwie, to serce nie pozwala mu zapomniec chocby sie bardzo chcialo zapomniec.

Gość czasozatrzymywacz
mija 6 rok i 3 kobiety po niej a ja ciągle o niej myślę ,najgorsze jest to że innej nie chcę .a podobno miało mi to minąć po paru miesiącach bo to był krótki zwiazek był,i tak sobie żyję oglądając innych jak układają sobie życie raz lepiej raz gorzej a u mnie ciągle to samo

Gość gość
To znaczy, że żadna z następnych nie umiała Cię w sobie rozkochać. A przecież mężczyzni to jak modelina trzeba umiejętnie uformować. Myślę, że jesteś jeszcze młody i nie trafiłeś na właściwą modeliniarke.

Gość gość
Dokładnie trzeba być idiotą by tęsknić za kimś kto nas odtrącił. Lub kochać kogoś bez wzajemności. x bzdura, chyba nigdy prawdziwie nie kochales, wybrac to sobie mozna kanal w telewizji. jak czlowiek kochal prawdziwie, to serce nie pozwala mu zapomniec chocby sie bardzo chcialo zapomniec. x zgadzam się,u mnie też minęło kupę czasu,pełno nieporozumień,kłótni,zarzutów,wyzwisk,no niefajnie zupełnie,ale czym dalej,,,tym bardziej,,,,trzymamy się od siebie z daleka,bo rodziły się tylko nieporozumienia,,,a uczucie sobie trwa,i ma się dobrze,to chyba już tak zostanie,,,dla mnie to zaden problem,i tak nic innego nie będzie... o prawdziwej miłości ,chyba nie da się nigdy zapomnieć,ludzie przecież są w innych związkach a ukrywają ,że kogoś innego kochają skrycie -tylko ze sobą nie mogli z jakiś powodów być ,,,, to dopiero dramat-męczyć się z kimś innym,mieć dzieci z osobą,którą tak na prawdę sie nie kocha,,,,albo dowiedzieć się,że mąż/żona kocha skrycie kogoś innego,,,,,:(

Gość gość
Gość 13:41 dziękuję za zrozumienie. Chciałabym umieć zapomnieć o tamtym człowieku, ale on jest, od lat...

Gość dupniety_na_umysle gość
"widocznie to nie byla milosc, ze zapomnieliscie" Tak. To był mój chomik

Gość gość
gość 14:53 o prawdziwej miłości ,chyba nie da się nigdy zapomnieć,ludzie przecież są w innych związkach a ukrywają ,że kogoś innego kochają skrycie -tylko ze sobą nie mogli z jakiś powodów być ,,,, to dopiero dramat-męczyć się z kimś innym,mieć dzieci z osobą,którą tak na prawdę sie nie kocha,,,,albo dowiedzieć się,że mąż/żona kocha skrycie kogoś innego,,,,,smutas.gif A cóż to za dramat. Co nas nie zabije to nas wzmacnia.

Gość gość
rok.