Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a ja mam 27 lat i jestem dziewicą :P

Polecane posty

Gość gość
wiecie, że jesteście bardziej święci od papieża?!? moja kuzynka 24 lata jest w związku i robi mniej więcej to co autorka tematu ze swoim facetem i jak była u spowiedzi to ksiądz normalnie dał rozgrzeszenie tylko powiedział, żeby uważać i się nie zapędzić i żeby nie było stosunku czyli penis w pochwie

Gość gość
masz 27 lat i nie wiesz co to jest petting? petting to pieszczenie narządów płciowych rękami. nie trzeba nic wkładać w pochwę.

Gość autorka_kjhgf
no to robimy petting w takim razie :P a dlaczego mam niby wiedzieć co to jest? jest jakiś przymus żeby wiedzieć takie rzeczy ?

Gość gość
to ksiądz nie przestrzega zasad swojej wiary. grzechem jest doprowadzanie drugiej osoby do podniecenia albo dążenie samemu do podniecenia. no ale to dygresja, bo autorka nic nie pisała o wierze. autorko, nie piszę, że uważasz się za dziewczynkę. ale uważasz się za dziewicę. i niestety, ale nią nie jesteś. jesteś kobietą prowadzącą życie seksualne i współżycie. z dziewictwem to nie ma nic wspólnego.

Gość gość
nie przymus, ale chyba warto wiedzieć takie rzeczy jak się prowadzi życie seksualne z partnerem... dżiz, dlatego powinna być prowadzona edukacja seksualna w szkołach. a wiesz co to antykoncepcja? czy też nie?

Gość gość
ale ksiądz powiedział, że to grzech co oni robią! po prostu był normalnym czlowiekiem i zrozumiał, że czasami dwoje dorosłych ludzi może się zapędzić....

Gość gość
eh, katoliczki... zasad swojej własnej wiary nie znacie, ślepo wierzycie księdzu cokolwiek nie powie. polecam czytanie biblii i encyklik, może załapiecie chociaż podstawy.

Gość autorka_lkjg
1) nie pisałam, że czekamy z seksem do ślubu ze względu na wiarę bo uznałam to za oczywiste poza tym zauważałam że na kafeterii ludzie są atakowani jeśli piszą że chodzą do kościoła a ja nie mam ochoty użerać się z imbecylami 1) wiem co to antykoncepcja, ale nie zamierzam jej NIGDY stosować co najwyżej NPL

Gość autorka_poiug
co najwyżej NPR miało być

Gość gość
i bardzo dobrze niech każdy żyje jak chcę

Gość gość
ale się ubawiłam ;) :) z jednej strony atakujecie dziewczynę, że ma błonę ale dziewicą nie jest bo się smyra, a z drugiej, że nie wie co to petting, anal, 69 i inne rzeczy które wiedzą puszczalskie dobre no świetne :) :)

Gość gość
wiedza to puszczalstwo? rozumiem, że ty nie masz zielonego pojęcia co to jest anal i 69? :d niech każdy oczywiście żyje jak chce, wolny kraj. ale używanie słów, których się nie rozumie zawsze mnie irytowało. do literatury, nieuki.

Gość gość
ja wiem co to anal i 69 bo jestem zamężną 40 latką i matką czwórki dzieci ale autorka jest niezamężną panienką i ma prawo nie wiedzieć pozatym jeśli się nie myle to ona nie użyła słowa którego nie zna bo to ktoś inny ją zapytał czy uprawia petting a ona w odpowiedzi za pytała co to jest więc do kogo Ty to piszesz WYUCZONA to ja nie wiem

Gość gość
a ja mam 23 i też jestem dziewicą :) :) :) ale nawet nie mam z kim stracić dziewictwa bo chłopaka brak :(

Gość stary kawaler 25 lat
ja moge rozdziewiczyc chętną :)

Gość gość
25 lat to jeszcze nie stary kawaler bez przesady

Gość autorka_jkhgfd
a to ciekawe bo zauważyłam, że to głównie kobiety mnie atakują 1) te wyzwolone za to że nie wiem co to petting i nie stosuje antykoncepcji (chociaż nie wiem po co mi antykoncepcja jak fizycznie nie mogę zajść w ciąże, bo nie robimy takich rzeczy od których zachodzi się w ciąże ) 2) i te konserwatywne za to, że w wieku 27 lat dotykam się ze stałym partnerem z którym jestem od 4 lat, który nawiasem mówiąc jest moim pierwszym chłopakiem w życiu atak normalnie z dwóch stron :P :P

Gość gość
bo jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził! ;)

Gość stary kawaler 25 lat
gość dziś to tylko taka ironia :) choziaz poniekąd troche sie tak czuje bo wokół wszyscy w parach

Gość gość
ludziom po prostu przeszkadza to że jesteś normalna, masz swoje zasady i trzymasz się ich, nie uprawiasz seksu bo czekasz do ślubu i chcesz oddać się temu jedynemu ale z drugiej strony nie jesteś jakąś świętoszkowatą dewotką te świętoszkowate dziewicę co są dziewicami bo są grube i brzydkie i nikt ich nie chciał zazdroszczą Ci że masz chłopaka i ktoś Cie kocha a te wyuzdane zazdroszczą dziewictwa, że się nie poszłaś na całość i masz jakieś zasady

Gość gość
a ja jestem prawiczkiem i mam 21 lat i szukam dziewczyny z którą mmógłby m to zrobić ;) jakaś chętna?

Gość gość
a ja bym chętnie przeleciał dziewicę :)

Gość gość
To fajnie że są jeszcze dziewice w tym wieku :) bo teraz to nawet niekiiedy już gimnazjalistki mają inicjację za sobą

Gość gość
To fajnie że są jeszcze dziewice w tym wieku :) bo teraz to nawet niekiiedy już gimnazjalistki mają inicjację za sobą