Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość gruba

jestem uzależniona od jedzenia

Polecane posty

Gość gość gruba

chyba tak jest bo nie potrafię się pohamować mimo że mam dużą nadwagę, jak sobie pomóc

Gość gość
Wstrząsające bo ja jestem dość szczupły i też muszę jeść.

Gość gość gruba
po prostu codziennie chcę się odchudzać a brak mi siły czyli dalej jem

Gość gość gruba
możecie się śmiać a dla mnie to ogromny problem

Spokojnie, przecież wystarczy przejść się do dietetyczki, tylko musisz znaleźć właściwą, bo zdarzają się takie, co dają Ci rozpiskę diety przy wejściu do gabinetu, bez badań, notatek żywieniowych, bez procentowego pomiaru tłuszczu czy mięśni... Właściwa dietetyczka dostosuje dietę do Ciebie, żebyś mogła naprawdę z niej skorzystać :) A zanim rozpoczniesz może spróbuj oczyścić ogranizm i wyregulować pracę jelit - polecam szczególnie zażywanie probiotyku trilac plus, mi sama regulacja jelit pozwoliła na stałe zrzucić 4 kilo.

Idź do lekarza i zrób sobie badania. Przyczynami niepohamowanego apetytu mogą być: cukrzyca, obecność pasożytów, choroby tarczycy... Możesz umówić się również na wizytę do psychologa, bo nadmierny apetyt ma często podłoże psychiczne. Kolejnym krokiem jest znalezienie dietetyka, który pomoże Ci w dobrze odpowiedniej diety, dobranej indywidualnie do Twoich potrzeb. _____________________________________________ www.pomocwwarszawie.pl