Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to grypa żołądkowa karmię piersią

Polecane posty

Gość gość

Witam, zaczeło się od bólu brzucha w dniu wczorajszym, po chwili doszły biegunki aż do dnia dzisiejszego rano. Teraz jest ok. Wczoraj przez chwilę dodatkowo było mi zimno ale wzięłam paracetamol. I przeszło. Czy to grypa zoladkowa czy co innego ?? Nie miałam gorączki ani wymiotów ale były nudności. Mam roczną córeczkę, karmię piersią, nie była ona szczepiona przeciw rotawirusom. Boję się o nią :-( na razie jest ok, dwa dni temu to ona miała częste kupki). Czy to grypa zoladkowa i czy moja córeczka tez zachoruje ? Jak było u was ? Napiszcie proszę

Gość gość
Jeśli jest karmiona piersią to nie odstawiaj jej bo wtedy dopiero może siè zarazić. Tak Ci powie każdy lekarz ;) Mnie dopadła jelitówka miesiąc temu, córka - 6 miesięcy. Musiałam się przemęczyć i tyle. Nic nie brałam. Jedynie coś przeciw gorączce bo miałam 39.

Gość gość
moja córka miała 5 ms jak załapałam jelitówkę karmiłam małą normalnie przez 1 dzień córka miała gorączkę i luźniejsze kupy ale obyło się bez leków ... karmić możesz normalnie jeśli to wirus to jest spora szansa, ze dziecko tez złapie .. a może to tylko jakaś niestrawność poczekałabym i nie panikowała za szybko

Gość gość
ja też złapałam raz taką jelitówkę jak karmiłam młodszą córkę-pewnie złapałam w przedszkolu starszej . Oczywiście nie przestawałam karmić-bo dziecko dostaje przeciwciała.Piłam orsalit plus smectyn i brałamprobiotyk,zresztą dzieciom też podawałam i jakoś im się udało. Ale ogólnie byłam zmęczona i chyba osłabiona...