Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dave7632

problemy ;

Polecane posty

Gość dave7632

Co zrobić by się panna z neta spotkała się ze mną ? bo w sumie to gadam z nią przez ok. 2 tygodnie i ona mówi , że niby chce się spotkać , ale ciągle coś przekłada , tak jakby znajdowała tysiące różnych rzeczy zamisat się spotkac ze mną... troche tak jakby nie dokńca mi ufała...

Gość dave4311
dzięki za pomoc :(

Gość gość
piszecie ze soba 2 tygodnie, gdybyscie znali sie 2 tygodnie w realu to inaczej. wy sie tak naprawdę nie znacie. widocznie nie pokazales jej wszystkiego by mogla stwierdzić ze jesteś wart spotkania. postaraj się bardziej, ale jesli juz kilkakrotnie inicjowales spotkanie, a ona ciągle ma wymowki to nie naciskaj i nie nalegaj niczym desperat. daj jej trochę czasu, wiem po samej sobie ze potrzebowalam czasu, spotkałam sie dopiero wtedy kiedy ja chcialam, musisz to zrozumieć, ona musi sobie też to poukładać. jesli jednak przez najbliższy czas dalej nie zainicjuje spotkania i jakiejkolwiek chęci to olej ja, to typ nudziary która lubi idealizowac siebie przez internet.

Gość dave4311
NIby jest zainteresowana troche flirtowaliśmy nawet lekko wchodziliśmy na tematy seksualne już... , raczej dałem już z poczatku segestie jej , ze raczej szukam dziewczyny a nie koleżanki. Poza tym numerem to wymieniła się bardzo szybko zabrzmiało to z taką sympatią , pisała , że fajnie jej pisze. Poza tym ja miałem tam profil na portalu o nicku badboy i ona pisała , że ja kreca tacy faceci itp. ale chce by ten badboy był dobry dla niej itp. I teraz jakiś wczoraj to zaczeła mnie sprawdzać czy przez to , że mówiłem , ze jestm niby taki niegrzeczny chłopiec to czy nie jestem nawet jakimś kryminalistą wręcz ja jej wytłumaczyłem , ze to chodzi , ze poprostu jestm raczej osobą spontaniczną , która lubi cos szalonego , jakieś szalone przygody i że mam troche wyj****e na system , ze staram się dążyc do swoich marzeń itp. , że pewny siebie , asertywny itp. oraz w sytuacjach łóżkowych bardziej w tym kontekscie było z tym niegrzecznym chłopcem ona to powiedziała , że ok. i że jeszcze chce sie poznać... Bo już w sumie to 2 razy się z nią umawiałem i za każdym razem była podobnoz ajeta tzn. pierwszy raz to podała ze bezie mogął w następnym tygodniu a drugi raz że teraz w weekend a tera zpisze , ze niby nie ,ma czasu jaby dała wymówke i che jeszcze popisać :(( Poza tym nudzi mnie to gadanie bo pewnie skończy się natym , ze się nie spotka... :(