Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość opticum11

Nie wiem co robic . . .

Polecane posty

Gość opticum11

Hej. Po rkótce opiszę : Przyjechałam z chłopakiem do Niemiec , aktualnie mężem , jesteśmy tu rok , wczesniej w Pl pracowałam . Teraz od jakiegoś czasu albo mi sie cos wydaje , ale : mój facet nie chce się ze mną kochac , kurcze codziennie o 22 juz idzie do łozka odwraca się dupą za przeproszeniem i mówi ze jest zmeczony po pracy i nie ma ochoty na seks... tak samo , gdy chcę mu zrobic dobrze wiadomo , polizac tu i tam , nawet tego nie chce... przychodzi ok 16 , 17 z pracy siada przed tv wykapie sie i idzie spac... tak jest codziennie... ja nie pracuje bo mieszkamy w takim miejscu ze masakra z praca , zajmuje sie domem, piore sprzatam gotuje płace rachunki itp itd. Ale już mnie to zaczyna denerwowac , ze jemu ciagle nic sie nie chce... w kazda niedziele siedzimy w domu , dobija mnie to siedzenie w 4 scianach :( jestesmy młodzi... o dziecku tez nie chce słyszec , bo nie jest gotowy bo to bo tamto... mi juz sie zyc nie chce bo to zycie jest bez sensu... takie monotonne... nic z tego zycia nie mam a jemu nic nie moge przetłumaczyc ... ps. zdradzac napewno mnie nie zdradza tego akurat jestem pewna. help mee... :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować