Gość opticum11 Napisano Listopad 19, 2014 Hej. Po rkótce opiszę : Przyjechałam z chłopakiem do Niemiec , aktualnie mężem , jesteśmy tu rok , wczesniej w Pl pracowałam . Teraz od jakiegoś czasu albo mi sie cos wydaje , ale : mój facet nie chce się ze mną kochac , kurcze codziennie o 22 juz idzie do łozka odwraca się dupą za przeproszeniem i mówi ze jest zmeczony po pracy i nie ma ochoty na seks... tak samo , gdy chcę mu zrobic dobrze wiadomo , polizac tu i tam , nawet tego nie chce... przychodzi ok 16 , 17 z pracy siada przed tv wykapie sie i idzie spac... tak jest codziennie... ja nie pracuje bo mieszkamy w takim miejscu ze masakra z praca , zajmuje sie domem, piore sprzatam gotuje płace rachunki itp itd. Ale już mnie to zaczyna denerwowac , ze jemu ciagle nic sie nie chce... w kazda niedziele siedzimy w domu , dobija mnie to siedzenie w 4 scianach :( jestesmy młodzi... o dziecku tez nie chce słyszec , bo nie jest gotowy bo to bo tamto... mi juz sie zyc nie chce bo to zycie jest bez sensu... takie monotonne... nic z tego zycia nie mam a jemu nic nie moge przetłumaczyc ... ps. zdradzac napewno mnie nie zdradza tego akurat jestem pewna. help mee... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach