Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alinkkka

dałam się oszukać :(

Polecane posty

Gość alinkkka

miałam na olx wystawiony nowy ciepły płaszcz odezwała się pewna pani która ,twierdziła że to prezent dla mamy,że nie ma dużo kasy...dałam się podejść i sprzedałam za 50 zł,a kupiłam go za 160.. Dzisiaj szukałam coś na allegro a tam mój płaszcz wystawiony za 200zł ..okropne uczucie,że człowiek taki naiwny był:( Czy byście na moim miejscu coś do niej napisały??

Gość gość
Nic za głupotę i miękkie serce się płaci ,na drugi raz nie daj się nabrać na ckliwe historyjki .

Gość alinkkka
:(

Gość gość
Matko, skad w Was tyle naiwności??? Po co pisac? Chcesz jeszcze wiązanke uslyszec?

Gość gość
Jesteś pewne,że to Tówj.Ja bym jej wtsmarowała litanię, jaką jest szmatą, nic to nie da, nie zmeni, ale bym sobie ulżyła.

Gość gość
Jakiej nienawiści?Ja bym zapisała,ze podjęłam wszelkie kroki, celem ustalenie rozliczeń z US.

Gość alinkkka
najlepsze że tam było od nowości małe zaciągnięcie na dole,a nie wspomniała o tym nic w opisie,napisała że idealny bez wad

Gość gość
sorki, przeczytałam nienawiści zamiast naiwnośc****isz ei czytam w ciemnościach, bo teoretycznie pracuje:)

Gość alinkkka
jestem pewna że to mój niestety

Gość gość
Skoro naiwność nie, to co? Glupota? A US nic do tego. Używane rzeczy mozesz sprzedawac bez niczego.

Gość gość
US ma sporo do tego, zalezy ile sprzedajesz i le z tego masz. Poczytaj sobie, mozńa spokojnie zgłosić.

Jak ktoś ma miękkie serce to musi mieć twardą dupę ;) Widzisz są ludzie i ....ludziska. Obrażanie tej kobiety sprawi Tobie przyjemność ? - jak tak - pisz .Ale dla mnie to jest beznadziejny pomysł. A US ? - no proszę Cię - jeśli nie przekracza 1000 zł miesięcznie ( chyba że coś się zmieniło bo dawno nie sprzedawałam) to nic nie odprowadza .

Gość gość
nie martw sie. Jej i tak nikt tego płaszcza nie kupi za 200 zł

Gość gość
Nie musze czytac, bo prowadzę sklepie internetowy i jestem na bieżąco. Co Wy jeszcze wymyślicie Panny Mądralinskie zeby Wasza odp brzmiała poważnie i wszechwiedzaco...

Gość gość
Ty co prowadzisz sklep internetowy...o co ci chodzi??

Gość gość
Daj linka

Gość gość
mysle, ze nic nie zrobisz no bo przeciez ona kupila go od Ciebie a ze jest swinia i naciagaczka to juz jej sprawa, ciekawe ile osob dalo jej sie tak omamic :/ nie wiem, jak ludzie moga tacy byc.

Gość alinkkka
no i udało jej się sprzedać za 200 zł :( wrr

Gość gość
o proszę jakie tu mamusie grzeczne :)

Gość gość
hmmm wg mnie to nie było oszustwo, fakt, że zostałaś wzięta na litość, ale przecież nie musiałaś sprzedawać płaszcza za te 50 zeta, przecież nie jesteś instytucją charytatywną, ta kobieta (swoją drogą, nieładnie się zachowała) nie przyłożyła ci noża do gardła, prawda? NA drugi raz radzę nie być takim litościwym.

Gość gość
No widzicie - gotowy pomysł na biznes... tak to działa w handlu;) Naprawdę nie ma się co awanturowac hehe

Gość gość
Daj link do płaszczyka.

Gość alinkkka
dziękuję za rady:).zła jestem na siebie trochę..chyba cokolwiek bym jej nie napisała i tak się nie wzruszy,taki typ:(

Gość gość
Trzeba było samej sprzedać na allegro

Gość gość
poszukaj - jest jakieś forum, gdzie ludzie piszą o swoich doświadczenich z olx - na pewno było coś o sprzedających, nie wiem jak z kupującymi, ale możesz tam napisać - inni co sprzedają będa mieli na nią oko - tylko jej tego nie pisz, żeby nie zmieniła loginu

Gość gość
daj linka