Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z czego zrobić paczkę

Polecane posty

Gość gość

hej facet robi u nas chodnik ,płacimy mu normalną stawkę taką jak zaproponował, ale dodatkowo chcę mu w zrobić paczkę bo na prawdę się stara ,praca jest cięzka a my sobie wymyśliliśmy różne dziwne rzeczy.... myślałam żeby kupić mu jakaś kawę bo wiem że pije dużo,może herbatę, kabanosy pakowane i na tym moje pomysły się kończą ,trochę chce mu pomóc bo jest tymczasowo bezrobotny a poprzedni pracodawca mu nie zapłacił .Podejrzewam że ucieszyłaby go flaszka wódki ale tego nie mam zamiaru kupować Macie jakieś pomysły? :)

Gość gość
Kup mu jakieś dobrego browara, ale przede wszystkim nie zapomnij mu podziękować to sprawi mu większą radość niż paczka :)

Gość gość
jak ma dzieci to może słodycze: czekoladę, ciastka, wafelki itp. Szynkę pakowaną, nawet do zgrzania jakieś kiełbasy: białą, śląską. Kiełbaskę na chlebek podsuszaną.

Gość gość
Stawka większa niż życie

Gość gość
piwka też bym dorzuciła parę;)

Gość gość
dzieci ma ale już z nim nie mieszkają , pomyślę o tym browarze ,z tą kiełbasą to dobra sprawa ,właśnie chodzi mi o takie pakowane rzeczy , może jeszcze jakiś ser

Gość gość
swietny pomysl ! :) zapakuj mu jakies piwko, kawe/herbate, ptasie mleczko, kielbaske/kabanoski, cos co ma dluzszy termin- np konserwe turystyczna, generalnie to jedzonko, bo jak teraz pracy nie ma, pieniedzy nie ma, zimno, to cos co mu sie przyda faktycznie

Gość gość
Kawa, herbata, wędliny, ( kabanosy, polędwica , szynka w puszce) czekolada, ciastka delicje, ptasie mleczko , śliwki w czekoladzie, pomarańcze , banany , ananas . Dodaj jeszcze zestaw kosmetyczny woda toaletowa + deo na Mikołaja ;)

Gość gość
Nie bądź taka małostkowa, daj mu całą Biedronkę :D

Gość gośćula
żadnych kosmetyków,dorzuć bon do rosmana czy natury,obcym ludziom sie nie kupuje dezodoro a tym bardziej perfum,ja bym jednak kupiła alkohol ,ale jakiś markowy fajny np whisky czy dobry gin,oczywiście jesli was stać.To w końcu ma być paczka "od mikołaja" a nie pomoc zywnosciowa

Gość gość
Ale wy macie nawalone w tych pustych lbach. Po ch... rozpijacie faceta!!!!!! Słodycze: ptasie mleczko, 2 dobre czekolady, delicje, rodzynki w czekoladzie!!!, kawa dobra zielona herbata. Bon to może do mięsnego?

Gość gość
gdyby były bony do mięsnego to może bym się skusiła ;) włąśnie boję się z tym alkoholem że rodzina będzie mieć pretensje ,bo facet ma trochę z tym problem. mam nadzieję że to głupio nie będzie że mu daję jak jakiemuś biedakowi ,tzn żeby facet się źle nie poczuł...

Gość gość
Żadnego alkoholu! a dlaczego nie umówić się z nim na wyższą stawkę jak jesteście zadowoleni? Albo po prostu dać mu po skończonej robocie PREMIĘ gotówką w kopercie