Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co dla 5miesieczniaka na Święta BN?

Polecane posty

Gość gość

Jestem mamą małej dziewczynki, zastanawiam się nad prezentem na Święta. co Wy kupujecie/kupowałyście dzieciom w tym wieku? Matę edu ma, huśtawkę ma... Nie orientuję się jakoś super w zabawkach, fajnie jakby to bylo coś"długodystansowego" czym zaraz się nie znudzi lub z czego za moment nie wyrośnie. Będę wdzięczna za rady, pozdrawiam

Gość gość
Kula firmy vtec do nauki raczkowania jest fajna.

Gość gość
Żyrafka Sophie :) U nas była hitem u wszystkich maluchów w rodzinie, odkąd zaczęły ząbkować i łapać coś w ręce, a na pierwszy rzut oka wydawała mi się byle jaką i mało atrakcyjną zabawką (mały dostał w prezencie, ja na pewno bym jej nie kupiła bo recenzje wydawały mi się przesadzone). Podobały mu się też proste, łatwe do chwycenia grzechotki z przesuwanymi elementami. Za to zabawki które ja sama uznałam za fajne i kupiłam mu w prezencie (zawieszki Lamaze do wózka, interaktywny konik) nie wzbudzały zainteresowania. Ale wydaje mi się że właściwie ze wszystkiego szybko wyrośnie, później przyjdzie czas na zabawki które zostaną na długo. Mój żyrafką lubił się bawić (nosić ją, gryźć, ściskać żeby pisała) kilka miesięcy, miał ponad rok jak zostawił, i to był chyba rekord w używaniu zabawek z okresu niemowlęcego.