Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

natalcia24

Polecane posty

Gość gość

Była dyskusja na temat cewnikowania i szanowna natalcia 24 stwierdziła że przezywamy bo to przeciez nie boli na forum ,,jestem w ciązy kiedy mogę pójść do lekarza'' wyzywa nas od idiotek ot kultura ma ! żenada A najlepsze jest to że jak ją dziewczyny opierdzieliły na forum to stwierdziła ze goscie to jedna osoba buhahahha co za .......

Gość Wymądrzam się
Dlaczego piszesz nowy post skarżąc się na inną osobę? Wnioskuję, że uważasz tą Natalię za osobę niedojrzałą bo was obrażała ale jakie zachowanie sama reprezentujesz? Czasami warto przemilczeć temat, bądź zgłosić użytkownika, który obraża innych.

Gość gość
wiesz co założyłam ten temat by dziewczyna dostała nauczkę to że ją nie bolało ok ale każdy jest inny inaczej odczuwa ból ja mam 3 dzieci i jakaś małolata nie będzie mnie pouczała że co tak przeżywamy oberwało jej się o demnie i od dziewczyn i prawidłowo mam nadzieję że to przeczyta bo nie lubie ludzi zarozumiałych!

Gość gość
Bo jak tak można ludzie kochani! A ty moja droga(natalcia24) jesteś za bardzo pewna siebie czytam cię już nie pierwszy raz

Gość gość
Ej dziewczyno spoważniej masz dziecko to daj mu dobry przykład Natalciu czas najwyższy nie uważasz?

Gość Małgośka mówią mi12
To se dziewczynko brudu narobiłaś i po co ci to było jak nie masz pojęcia to nie dyskutuj a nauczka może cię czegos nauczy

Gość gość
Weszłam z ciekawości na tamten temat i serio laska jest stuknięta:) matką jest zaledwie kilka tygodni a doradza tak jakby juz co najmniej czwórkę dzieci odchowała:O jej rady są najlepsze i niech nikt nie waży się ich podważać:O

Gość gość
18:54 zgadzam się z tobą tak jak piszesz została matką kilka tygodni temu a takie mądrości jak matka polka się zachowuje i w dodatku wyzywa od idiotek. Autorko dobrze że założyłaś temat bo przynajmniej wiadomo żeby uważać na trola.

Gość gość
To ma tupet gówniara śmierdząca powinna założyć bloga dla nie doświadczonych mam i je dokształacać ze znikomą więdzą no perfekcyjna mamusia jak się patrzy

Gość gość
W tamtym temacie zjechała jedną laskę za to,że ta doradziła innej w sprawie kolek:D tylko dlatego,że natka juz jej wcześniej doradziła a przecież tylko jej zdanie sie liczy więc jak ktoś mógł poradzić inaczej.Zsikam się z tej laski:D rośnie nam tu nowa gwiazda,tylko uważaj bo wredna też taka chciała być i co jej z tego przyszło?:D:D

Gość Mama na kafe
I kolejna mądra mamusia? -natalciu nie wniosłaś nic nowego dla mnie- bo przejrzałam wasze forum.Jesteś dziecinna i tak jak piszą dziewczyny nic ci nie można powiedzieć,biedne będzie te twoje dziecko jak mamusia będzie nażucać mu wole oj bidne

Gość gość
19:13 gościu wyjełaś mi to z ust miałam napisać dokładnie to samo! :-) Następczyni wrdenej hehe no musiał ktoś przejąc pałeczkę teraz przynajmniej wiadomo gdzie ją można spotkać,czytałam z tą kolką i powiem ci że moja starsza jak przechodziła kolki to tylko noszenie pomagało i była spokojna,ale natalcia24 wie lepiej nie długo wygryzie wróżbite Macieja ;-)

Gość gość
ona ma coś z łbem jednym słowem

Gość gość
Ma jeszcze macicę zamiast mózgu więc wybaczmy jej:) może po połogu zmądrzeje :classic_cool:

Gość gość
heheh dobre albo gorzej zgłupieje co za osobnik masakra

jej!! ale przeżywacie komentarze jakiś 15 latek!! a tworzenie nowych postów jadących po innych to już w ogóle jakieś nieporozumienie:D, jak bardzo trzeba się przejmować i brać do siebie komentarze anonimowej osoby. Tak robią tylko niepewne siebie osoby, których krytyka dotyka tak mocno. To jest takie smutne.... zjechałaś ją i myślisz że nauczyła się czegoś??

Gość gość
natalcia24 2014.10.17 Wiadomo wklucie w kregoslu,u mnie wkul sie dopiero za 4 razem.no i straszne bole brzucha,a najgorzej jest jak macica sie obkurcza to wtedy strasznie boli. xxxxxxxxx Ojej natalciu nie przeżywaj tak.Też miałam wkłucie w kręgosłup i nic nie czułam mimo dwóch prób wkłucia,brzuch mnie nie bolał więc nie wiem jak ciebie mogl boleć-chyba przesadzasz,nie czułam żadnego obkurczania macicy.Och jaka ty słabiutka jesteś:D:D nie wiem dlaczego przeżywasz tak to wszystko

Gość Mama na kafe12
rybkunia a dlczego nie ?przynajmniej jest wesoło a jej pewnie łyso bo myślała że zabłyśnie a tu zonk,dziewczyny jej pokazały i się nie dały tacy ludzie grają na nerwach,zobacz jak skończyła wredna i po co to było, ja jej nie żałuję dla mnie to dziecko nie matka

Gość Mama na kafe12
rybkunia a dlczego nie ?przynajmniej jest wesoło a jej pewnie łyso bo myślała że zabłyśnie a tu zonk,dziewczyny jej pokazały i się nie dały tacy ludzie grają na nerwach,zobacz jak skończyła wredna i po co to było, ja jej nie żałuję dla mnie to dziecko nie matka

Gość gość
ha ha ha,wkłucie w kręgosłup ją bolało:D

Gość gość
Wkłucie do mózgu by się jej przydało :-) Natka ale takie byki robisz na waszym forum toż to szok!!! interpunkcja się kłania dziecinko i to biegiem ;-)

Gość gość
Natasza robi postępy po upomnieniu zaczeła przecinki stawiać ;-) pewnie siedzi ze słownikiem w ręku i sra w majty z wrażenia z własnej głupoty i braku podstawowej wiedzy interpunkcji!

Gość gość
Co za baba! brak odruchów ludzkich,pokory,bezwstydna i jescze te byki a jak czytałam ich forum to taka mamusia wszystkowiedząca! oj dziewczyno,kariere zrobiłaś na forum żebyś tylko napisała naprawdę coś mądrego i nowego a tu cienko zabłysłaś ale tak to jest krowa która dużo ryczy mało mleka daje.

Gość gość
Ulzylyscie juz sobie?jeszcze zapomnialyscie znalezc moje dane i ujawnic je na kafe

Gość gość
Ooooooooooooo Natka się pojawiła i pisze z gościa ;-) co nie miałaś odwagi się zalogować smarkata analfabetko? kwestia czasu ,a co nie możesz się doczekać? idz lepiej dzieckiem się zająć i mężem,domem,albo ucz się ze słownika co szukasz atrakcji? a może przyszłaś pouczać ;-) nie kompromituj się dziecko juz.

Gość gość
NATALCIA pisze sama ze sobą i załozyła temat na swój temat buhahahah! nie wiem czy się śmiać czy płakać ze śmiechu normalnie sie zaraz posikam ;-)

Gość gość
jestescie jebniete i macice zatruly wam mozg

Gość gość
przyszłąmamo koło huja mi latasz,jesteś tak samo j..... ta oj kręcą cię takie akcje co nie? możesz sobie pisać co chcesz wali mnie to :-)