Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyszłość i ja.

Polecane posty

Gość gość

no hej, tak sobie myślałam o przyszłości i wyobraziłam sobie siebie za kilka lat. Studentka mieszkająca z rodzicami i takie tam... ale bez znajomych chłopaka/męża i planu założenia rodziny. Jestem osobą skrajnie nieśmiałą, domatorką i zazwyczaj wolny czas przesiaduje w internecie.No ale przecież część takich ludzi (jest tylu 20paro latków którzy się żalą że przegrali życie)ma drugą połówkę i zakłada rodziny.Znacie lub jesteście takimi osobami? Jak to się wszystko potoczyło w waszym/ich przypadku? Proszę bez sugestii "zmień się ; wyjdź do ludzi" w tym temacie zakładamy brak zmiany zachowania

Gość gość
ile masz lat?Ile ci zostało do końca studiów?

Gość Gosia891234
Warto zatroszczyć się o swoją przyszłość a także o przyszłość naszej rodziny lecz żeby to zrobić należy przede wszystkim zadbać o dobry pakiet ubezpieczeń na życia. Takim niewątpliwie jest http://www.aviva.pl/firma/ubezpieczenia-grupowe-na-zycie.html Który ma bardzo dobre opinie, cieszy się dużą popularnością i jest pewnym zabezpieczeniem dla nas i najbliższych :)

Gość gość
wyperdalaj z pakietem bo ci wyjasnie to statystycznie

Gość gość
Skoro piszesz zeby nie pisac '' wyjdz do ludzi'' to szczerze nie wim co ci poradzic. I nie snuj takich czarnych scenariuszy. Wyobraz sobie siebie jako szczesliwa osobe osiagajaca sukcesy sama zobaczysz ze zmobilizuje cie to do dzialania.