Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czepiają się mnie w pracy czy przesadzam?Co z tym zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Mimo że wykonuję swoją pracę z dobrymi wynikami (większość rzeczy jest ok ale czasami zdarzają się błędy jak każdemu)koleżanki i koledzy z pracy ciągle zwracają mi uwagę że np. nie wydrukowałam do teki dokumentu (mimo że cały czas jest w systemie i można go podglądnąć i wydrukować) że użyłam złego słowa w opisie a nie innego (najczęściej chodzi o synonimy) miesiąc temu kolega się mnie pytał o kontakt, który sama zdobyłam, miałam go na starym mailu ale nigdzie nie zapisałam (już mi nie był potrzebny, a w razie czego zdobyłabym raz jescze). Jak mu powiedziałam jak jest to powiedział że tak nie mogę robić przecież robić każda informacja jest ważna, powinnam wszystko zapisywać... Czepiają się mnie w pracy czy przesadzam?Co z tym zrobić?

Gość gość
Chyba zbyt poważnie do tego podchodzisz.

Gość gość
ale to są drobiazgi przecież...

Gość gość
Powiedzial ci tylko co uwazal za sluszne nie ma sensu robic halo zadaj sobie pytanie czy faktycznie ten mail moglby sie jeszcze przydac lub koledze z pracy jak ty to widzisz i czy nie warto takich rzeczy zostawiac w jakims schowku dlatego wlasnie kobiety powinny siedziec w domach ;)

Gość gość
mnie tez sie czepiaja o p*****ly i mam to gdzies. nie maja tematu do obgadywania to wymyslaja z nudow takie glupoty.

Gość gość
Niby dlaczego kobiety powinny siedzieć domach? Na ogół pracują lepiej od mężczyzn. Autorko, to nie jest czepianie się tylko pomoc, wyciągaj wnioski z tego, co mówią.