Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

littlelady1996

Okres spóźnia mi się 2 dzień, podejrzewam, że to ciąża.

Polecane posty

JW. Jakie miałyście pierwsze objawy ciąży? Bo mnie strasznie bolą piersi. W dniu, w którym powinnam dostać miesiączkę, przestały, a dziś rano ból zaczął się nasilać. Co by tu jeszcze... czuję dziwne uczucie w brzuchu. Na początku myślałam, że to wyrostek ;p po prawej stronie, nieco w dole brzucha. Bolą mnie też plecy.... Proszę o poważne odp!

Gość gość
2 dni to nie spóźnienie, a jak podejrzewasz ciążę to zrób test, tu wróżek nie ma

Spokojnie. Nie liczę na 'porady wróżek' czy coś ;d Ale chodzi mi jakie są najczęstse objawy, i czy to może być ciąża. Japi*erdole. Co za ludzie... Masakra...

Gość gość
objawy są różne, bo każda ciąża jest inna, więc przestań pie/rdolić jak to określiłaś i kultury trochę

Gość gość
masz racje, z takim rynsztokowym chamidłem jak ty, nie ma co dyskutować, bo szkoda czasu

Zaczęłam temat ciąży, a ty zaczynasz mnie pojeżdzać tutaj. Chyba trochę schodzisz z tematu. Jak nie masz do powiedzenia niczego sensownego, to nie wiem, po co tutaj jesteś, i komentujesz moją wypowiedź.

Gość pipa24
Uderzenia gorąca i ból jajnika

Gość gość
Nikt Tobie nie powie czy jesteś w ciąży. Zrób test albo idź na krew. Na jakiekolwiek objawy za wcześnie, ale znając życie możesz być w ciąży, bo gówniara i jeszcze wypowiada się tak, jakby z jakiegoś patologicznego środowiska pochodziła, a takie często zachodzą niestety...

Gość gość
Spóźniająca się miesiączka to jest jedno z najczęstszych objawów, ale nie każde spóźnienie możne być od razu ciąża. Są tez inne, ale nie koniecznie musza być u każdej kobiety. Są kobiety co wcale nie maja objawów. Stres i zadawanie pytań na forum mogą opóźnić miesiączkę :D:D A tak serio, czy zakładanie co chwile dziwnych wątków w stylu (boli mnie brzuch czy to ciąża) to już raczej przesada. Weźcie książkę do reki albo wujka Google i poszukajcie. A najlepiej jak sobie odczekasz trochę i weźmiesz zrobisz test. Ale dla mnie to nie ciąża tylko sobie wkręciłaś coś do głowy i ci się okres spóźnił. (ciąża urojona).

Gość gość
Mnie tez na początku bolało podbrzusze. Nawet sobie je termoforem rozgrzewalam bo mi to zawsze przynosi ulgę ;-) cale szczęście nie zaszkodzilam tym grzaniem maluchowi.

2 dni to słabe spóźnienie a ból piersi to częsty objaw PMS, organizm wodę zbiera. Tak samo ból podbrzusza. Poczekaj, nie panikuj, po tygodniu spóźnienia zrób test bo wczesniej o ile się zabezpieczas nie ma sensu, kasy szkoda. Takie opóźnienia to wynik stresu, zmiany otoczenia, drastycznej zmiany pogody, diety, czegokolwiek.

Dzięki wszystkim :) ~~~Gość ( kimkolwiek jesteś ) :) to że mam 18 lat, nie znaczy że możesz mnie równać z ziemią. Widocznie masz duże doświadczenie co do spraw patologii, jeśli tyle o niej wiesz . W*********J - delikatniej niestety nie umiem ( patoligia, sam/-a rozumiesz :D :)

Gość gość
ja zamiast krwi miałam upławy i jestem w ciąży

Gość gość
Gość 20:12 jakie to były upławy?

Gość gość
Bo ja około 30 dnia cyklu zauważyłam dużo śluzu jak białko rozciągającego się coś na podobiznę płodnego ale bardziej biały, 37 dc żółte upławy od razu wzięłam coś na infekcje pochwy i już się pogubiłam.Nie chce robić testu bo mam problemy hormonalne więc ciąża raczej nie możliwa ale już sama nie wiem :/

u mnie były czyste zadne żółte,musisz poczekac i za pare zrobic ten test jak okres sie nie pojawi,chyba ze masz bardzo nie regularne miesiaczki to inna sprawa

Gość gość
Nie zastanawiałabym się ponieważ często łapią mnie infekcje ale zawsze upławy miałam przy tym białe a pierwszy raz są inne, a piersi bolą jak na okres,właśnie u mnie jest tak że mam długie cykle ale regularne - + 2dni poczekam tydzień i jeśli nie będzie okresu to zrobię a zależy mi na tym żeby szybko się pojawił kurcze bo mam iść na początku cyklu na usg i wtedy leki dostane.