Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie tolerujecie ortografi jestescie ehh

Polecane posty

Gość gość

trudno kazdy ma wybór ze tez mi sie niełozyło z kobieta i znowu tutaj trafiłem to jakis koszmar . nie da sie normalnie eh nietolerancyjni ludzie w życiu nie będę normalny jak będę w tym gnujstwie siedział , kobiety chyba to uwazaja za normalne i potrafia zyc normalnie nie wszystkie dla faceta to karambol . musze znajsc kobiete by uciekać stad nie chce byc z ludźmi którzy mnie nieszanuja którzy wymagają odemnie ortografi a nie obchodzi ich jaki jestem czy dobry ;/

Gość gość
To nara :P

Gość gość
i bardzo dobrze, też tak uważam

Gość gość
potwierdzacie tylko to ze kopiecie lezacego ta cecha jest charakterystyczna dla naprawde złych ludzi na razie muszę unikać forum żli tu ludzie sa i tyle w temacie to sie nie tłumaczy ze siec tu poprostu sa źli ludzie

Gość gość
weź się k***a naucz pisać i formułować zdania normalnie bo nie wiadomo o co Ci chodzi :O

Gość gość
wiadomo przynajmniej częściowo po prostu źli z was ludzie niszczycie innych by nie czuc sie gorszym czy samotnym natakiej zasadzie działają psychopaci maja ofiare i jej zadając bul czuja sie lepsi wartościowszy . tu w forum to ma ina wersje ale niestety duzo ludzi doniej podlega bo jest przyzwolenie

Gość zło wcielone
Ktoś tu o mnie mówił?

Gość gość
Tak w sumie to może i masz rację, natomioast oszn ]gewaas] hfi iomrhj

Gość gość
Nie przesadzaj gosciu ;-) Nie wszyscy są tacy. No i za bardzo się wszystkim przejmujesz. Że ktoś ci dokuczy? Olej to. :-P

Gość gość
Bul ??? Chyba że bul bul bul...:P Nie rób już z siebie takiej ofiary, żal

Gość gość
Autorze, a widziałeś kiedyś przecinek?

Gość gość
no no , pisze średnio ok rozumie ale tak sie ludzi nie traktuje muszę uciekać stad nie chce byc wami nie wazne czy tu więcej kobiet czy facetów po prostu niszczycie inych obrażanie kogoś a żartowanie to 2 rózne rzeczy obrażać można czasem ok żartować tez ale bez przesady . ludzie którzy lezącego kopia to sa ludzie którzy zyli podczas wojen tez gwałcili kobiety i zabijali inych tutaj tez zabijacie dziwne ? no ale taka prawda ze mordujecie ludzi wykańczacie psychicznie co prowadzi do tego ze oni po pełniaja samobójstwo . Mamy współczesność i jej minusy ehh .

Gość gość
A ja toleruję ortografię, a nawet jej wymagam od innych :D

Gość gość
ej nie przesadzaj, nie porównuj zwrócenia komuś uwagi na błędną pisownię do zabijania 🖐️

Gość gość
he he beka ale popatrz sie na tematy ja tam rozumie siebie ale miałem myśli samobójcze przez to forum jak byłem mniejszy ludzie osamotnieni szukają w internecie dobrego słowa porady a wy po prostu bierzecie i im dokopujecie bardziej. ehh myślicie ze zycie tak fajne jest i kazdy go na luzie bierze ! teraz sie wkurzyłem cczy kobieta zgwałcona bedzie na luzie posłuchać waszego chamstwa czy matka bez pieniędzy tez będzie luziarska czy dziecko bite tez bedzie ekstra odjechane jak wy , po prostu jesteście zadufanymi durniami ! myslicie ze wam dobże i inym tez ze taksamo czuja odbieraja swiat jesteście w sporym błedzie zycie to nie zabawa . źle sie dzieje tak niemoze byc

Gość gość
no ok ale tu nie chodzi o pisownie tylko !ale o ogólne zachowanie wasze w każdym topiku praktycznie . tak nie moze być!. ehh , kazdy wybiera swoja droge ale to co sie dzieje to jest złe dziecko trafiając na takie forum biorąc do siebie co nie które fakty moze poprostu wykonczyc sie psychicznie . TO JEST TRAGICZNE to jest porazka

Gość gość
dobra spadam stad czesc .

Gość gość
A ja widzę, że dzieci czują się tu jak ryby w wodzie zakładając durne tematy i prowokacje :P

Gość gość
ehh widocznie dozłej grupy chcialem sie przydzielic ale skoro to wszystkim pasuje to ja wysiadam to niedlamnie ,