Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beauty1

Potrzebuję waszej pomocy!

Polecane posty

Gość beauty1

Zostało 1,5 miesiąca do świąt. Bardzo bym chciała schudnąć z 5 kg. Co mi pomoże żebym schudła te 4-5 kg. Proszę was bardzo o jakieś skuteczne pomysły, bardzo mi na tym zależy.

Gość Agnieszka211
Dieta 1000 kalorii do świąt powinnaś schudnąć ok 5 kg

Gość gość
To może być trochę za mało bo ciezko będzie ci na tym 1000 wytrzymać. Może spróbuj sobie tabletki na hamowanie łaknienia- adipex. Zawsze to coś a i ty dużo schudnąć nie potrzebujesz

Gość marleeenka
jeszcze jest trochę czasu, by zgubić parę kilo do Świąt, chociaż osobiście polecam stałą zmianę nawyków żywieniowych, bo po Świętach może CI to wszystko "wrócić". Ja wzięłam się za ćwiczenia, ograniczam moje ukochane napoje gazowane i piję slim coffee, zamiast czarnej kawy :)

Gość OE_SlimCoffee
Witam, Jako, że padła tu nazwa Slim Coffee pozwolę sobie dołączyć do dyskusji. Dziękuję za wzmiankę o naszym produkcie w kontekście zdrowego odchudzania. Slim Coffee przygotowana została na bazie ekstraktu z cykorii i wzbogacona składnikami wspomagającymi przemianę materii, co wpływa na jej efektywność w regularnym stosowaniu. Jeżeli mają Panie jakieś pytania odnośnie linii Slim Coffee - jestem do dyspozycji. Gorąco zachęcam do kontaktu. Pozdrawiam,Katarzyna Foryś Online Ekspert SlimCoffee.pl

Gość gośćRenia
Dieta jak najbardziej dodatkowo polecałabym ci tabletki Foreverslim.Dzięki nim schudniesz to 5 kg bez żadnych problemów.I masz gwarancję żę będzie to odchudzanie bezpieczne dla zdrowia bez żadnych skutków ubocznych.