Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pusiaaaaa

Czy facet wygadując takie słowa kocha kobietę?

Polecane posty

Gość Pusiaaaaa

Witam, jestem w związku z facetem prawie 2,5 roku i czuję że nasz koniec się zbliża. Otóż dziś facet mi powiedział, że będzie chciał się ze mną ustatkować za jakiś rok, bo najpierw musi sobie zmienić samochód. Powiedział to sam z siebie, o nic go nie pytałam. Ja uważam że ten facet mnie nie kocha i nie ma z jego strony nawet odrobiny uczucia wobec mnie. Śmiem wątpić że wszystko udawał i udaje. Co Wy o tym myślicie?

Gość gość
Jeśli powiedział to sam z siebie, to weź to dosłownie - Chce się z tobą ustatkować, czyli zamieszkać razem, może oświadczyć - Chce najpierw zmienić samochód Nie ma w tym nic złego

Gość Pusiaaaaa
Moim zdaniem facet nie jest szczery ze mną do końca :(

Gość gość
ustatkowac tzn? Zapytalas go, co pod tym wyrazem rozumie? Samochod dla faceta wazna rzecz . Kiedys miara statusu mezczyzny byl kon i giermek .Teraz samochod i karta bankomatowa .Tak , jak dla kobiety torebka :-) Czy ktoras wyobraza sobie zycie bez toreb, torebek, torebeczek ? Im wiecej , tym lepiej :-P Wez to na wesolo . Elena.

Gość gość
samochód :D:D:D:D haaaa dziekwczyno jesteś głupia czy naiwna ,kupa złomu ważniejsza dla dziada ?hhaa to musi być down

Gość Pusiaaaaa
Tak zapytałam jego co ma na myśli mówiąc ustatkować się. Odpowiedział mi że ślub, wspólne mieszkanie. Facet chyba się boi że go zostawię i dlatego tak chyba mówi. Zresztą ja poczułam się niepewnie w tym związku i myślę o zakończeniu.

Gość gość
Pusia -no to wszystko jasne .Czemu poczulas sie niepewnie ? Nie rozumiem . Co juz dzis musisz miec slub, wspolne mieszkanie . Jesli ma takie zamiary to super.Ten rok mozna fajnie spedzic oczekujac na wielkie BUM . Nie kochasz go? Elena

Gość gość
nie wiem ile Ty masz lat, ale zapewne niewiele. W młodym wieku dziewczyną się wydaje, że muszą być na pierwszym miejscu, że muszą być księżniczkami, a świat poza nimi się nie liczy. W dorosłym życiu człowiek chce najpierw się sam ustatkować i zapewnić byt swojej rodzinie. To rola faceta- głównie rola faceta. Ja podziwiam mężczyznę, który najpierw chce sam coś mieć... dobrą pracę, nowy samochód, mieszkanie - a potem myśli o ustatkowaniu się i założeniu rodziny, bo wie, że tej rodzinie coś zapewni. Nie mam szacunku do facetów, którzy myślą sobie, że jakoś to będzie. Wezmę ślub, zrobię dzieci, a potem..... będziemy klepać słodką biedę. To szybko się nudzi, a pamiętaj że każdy człowiek szuka lepszego życia.

Gość Pusiaaaaa
Gościu z 21:28 nie pisze się "dziewczyną" jak to napisałeś czy napisałaś ale dziewczynom w tym kontekście zdania które użyłaś. Mam 29 lat i nie zamierzam czekać nie wiadomo ile, aż facet zechce ślubu. Jeśli to miałoby być za rok, to już musiałyby rozpocząć się przygotowania. Ten facet sam nie wie czego chce, taki z tego wniosek.

Gość gość
hahhah.oj Pusia .Ktos piszac zrobil blad , a ty musialas juz poprawic . Jestes zlosnica i wcale juz sie nie dziwie , ze siedzisz do 29 lat i nawet samochod jest wazniejszy od ciebie . Moze Pusiu trzeba byc bardziej na luzie , to i kawaler chcacy sie ozenic natychmiast znajdzie :-P Elena

Gość Pusiaaaaa
Elena źle mnie oceniasz i zbyt pochopnie. Jestem spokojną i pogodną osobą. Po prostu takie błędy rażą w oczy.

Gość gość
a ja przeciez zartuje, dajac lekko do zrozumienia , ze jetes nadwrazliwa tu . Badz dziewczyno na luzie mimo wszystko . Bo po pierwsze to nie jest konkurs , po drugie niegrzecznie zwracac komus uwage, gdy ktos odpisuje ci w checi pomocy. A niestety nie masz w swoim temacie kolejki pomocnych dloni . Wiekszosc totalnie go zignorowala . Elena.

Gość Pusiaaaaa
Na topie są tematy związane z seksem itp. dlatego zainteresowanie jest znikome. W każdym bądź razie już nie wypowiadam się w tym temacie. Decyzję już podjęłam :)