Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

arturek55

chudy

Polecane posty

jestem chudy i zadna dziewczyna na mnie nie leci tak mi sie wydaje.chcialbym przytyc nabrac masy misni i tp.ciekawe czy dziewczyny lec na takich chudzielcow jak ja moje zdj na awatarze

Gość gość
idz do dietetyczki, powie co zrobic. moj sasiad pakuje dzien dzien w piwnicy zamiast sie nad soba uzalac a kiedys tez mowilismy na niego pajaczek

Uwielbiam chudych brunetów :) Dziewczyny się w takich kochają :) Mięśniaki nie wyglądają dobrze.

Gość gość
Odpowiednia dieta, ćwiczenia i do pracy! :)

ja lecę tylko na chudzielców!!! dziś w szkole na tvn był chłopiec imieniem Robert ideał tylko brody nie miał ale te cienkie nóżki i długie włosy... długo o nim nie zapomnę :D

odkryj swoją wartość, obejrzyj dzisiejszy odcinek szkoły na tvn będzie jutro o 11:25 powtórka i zobacz jak koleś mega chudy ale jakże wartościowy :)

Gość gość
dziwne ze jeszcze creama tu nie ma:D

Popracuj nad pewnością siebie nad obyciem, po prostu poczuj się dobrze w towarzystwie, bo to jest przyczyną twoich smutków, nie brak mięśni. Blondi - masz 23 lata i oglądasz telenowele dla nastolatków? :O

Otwórz się na ludzi, wychodź ze znajomymi, podejmuj rozmowę z innymi (obcymi) ludźmi, w tym i z dziewczynami.