Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jadłospis 9 miesięcznego dziecka

Polecane posty

Gość gość

Maluch wstaje ok 6:30 dostaje butelke mleka wypija ok 150 ml. Godzina 9 soczek ok godzine po soczku mleczko z owocami wypija ok 150 ml ok 13tej mleko tu wypija czasami 100 a czasami 240 różnie ok 16tej pół małego słoiczka zupy. Czy to nie jest mało jak na 9 miesięczne dziecko. Po 16tej opieke nad dzieckiem przejmują rodzice.

Gość gość
Wydaje mi sie , ze to dosc malo, a przedewszystkim dziecko nie je nic konkretnego

Gość gość
jak dla mnie to malo obiadkow,stalych pokaromow a duzo mleka/kaszki. moj synek jak mial 9 miesiecy podawalam mu juz prawie wszystko... pomalu sprawdzalam produkty,na ktore moglby byc uczulony. na nic nie jest wiec wlasciwie je to co my. w 9 mies wygladalo to mniej wiecej tak: 7- mleko z kliekiem 210ml. ok.10 np. bulka z maselkiem, lub rogalik ok.12 jakis owoc np banan, albo mus owocy gotowy ze sloiczka lub sama scieralam ok. 15- zupka albo drugie danie ok. 18 - jogurcik ok. 20:30 - 210ml mleka z kliekiem lub kaszka

Gość gość
no własnie i to jest jadłospis dla 9 miesięcznego dziecka to co autorka napisała to zjada owszem 4 miesięczne ale bez zupki

Gość gość
i co po 16 do wieczora nic nie zjada? czemu nie dacie dziecku w reke bulki,chlebka, bananka?? samo mleko dla 9 mies dziecka??:O

Gość gość
Pisałam że po 16tej opieke nad dzieckiem przejmują rodzice

Gość gość
no i nie wiesz co daja jesc twojemu dziecku ??:O

Gość gość
A co je przy rodzicach. Czy to co podajesz to wybor rodzicow czy Twoj. Ile wazy dziecko?

Gość gość
Jest to wybór rodziców z tego co wiem to dostaje jeszcze 2 butelki mleka w odstępach ok 4 godzin. Troszke ponad 9 kilo

Gość gość
ja pierdziele :O :O dlaczego dajecie 9 miesiacznemu dziecku samo mleko ??co na to lekarz?? czy jadl banana, chleb?? dawalas mu kiedkolwiek jogrt? sa specjalne dla niemowlat.. dlaczego od malenkosci nie dbasz o jadlospis swojego dziecka :(

Gość gość
ja tym dzieckiem sie tylko opiekuje

Gość gość
masz szczescie :O