Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrak człowieka

Żegnajcie!

Polecane posty

Gość wrak człowieka

Kochani pora się z wami pożegnać,bo moje życie straciło juz jakikolwiek sens! Jestem w ciąży z facetem z którym jestem w związku od kilku lat ale mieszkamy osobno. Za nie długo miał być ślub ale właśnie z powodu mieszkania są klutnie i mój ciągły płacz... On chce zamiezkac po ślubie u siebiei nigdzie indziej a ja u siebie bo nie wyobrażam sobie życia i mieszkania z jego matka! I przez to są codzienne klutnie. A dzisiaj mi powiedział ze skoro nie chce u niego zamieszkać to będziemy mieszkać osobno a ozenimy sie tylko żeby dziecko miało rodzico. Skoro juz teraz zamiast sie cieszyć z tego ze zostanę mama moje zycie jest przepełnione cały dzień płaczem a osoba która kocham juz teraz mi mówi ze zostanę z tym wszystkim sama to ja dziękuję za takie zycie! wole Wołdze sobą skończyć niż tak dalej żyć, moze po tamtej stronie będziemy z moim dzieciątkiem szczęśliwsi.

Gość gość
Za co chcesz ukarac swoje dziecko ?! Dlaczego chcesz uśmiercić niewinna istotkę ktora jest od Ciebie zależna.Pomyśl co chcesz zrobic ?!Chcesz zabić ją i siebie tylko dlatego ze facet jest nieodpowiedzialnym dupkiem.Ech ,kobieto weż sie w garść bo marnie skończysz .

Gość gość
Popełnij raczej samobójstwo ze wstydu za błędy ortograficzne, idiotko 🖐️

Gość wrak człowieka
Ja juz marnie kończę, naprawdę juz nie mam siły i chęci tak dalej żyć. Co wy byście zrobiły gdyby was tak potraktowała osoba,z która wiazaliscie przyszłość? Wolę to zakończyć niż tak żyć!

Gość gość
Masz jakiś fajny scenariusz na samobójstwo ? Ale taki ,żeby przynajmniej szmatławiec typu Fakt to opisał ? :classic_cool:

Gość wrak człowieka
Widzę,że was to bardzo bawi... Trudno, nie przejmuję się tym.

Gość Miły i wrażliwy
Jestem miłym , kochanym i samotnym facetem . Będę kochał Twoje dziecko jak swoje własne. Aha i możesz zamieszkać u mnie bo mieszkam sam .

Nie bądź głupia, walcz o swoje, dla siebie i dla dziecka, pomyśl, jak kiedyś będzie miło jak powie Ci " dziękuję mamo, za to, że jesteś, że dałaś mi życie i pokazałaś świat najpiękniejszy jaki mogłaś..." Nie wolno Ci się poddać! Ja jak już nie mam sił po prostu wiem, że jak feniks z popiołów, ale zawsze powstanę... i powstaję :-) Trzymaj się, nie ma nic na świecie za co warto oddać swoje życie i nie tylko swoje... w taki sposób. Przeżyjesz :-) Będziesz szczęśliwa, tylko uwierz...

Gość zyczenie smierci 4
obys zdychal dlugo i bolesnie s*********e!!!

Gość gość
Prędzej jej powie "stara daj na fajki " :D

Gość gość
Prawde mowiac to nie wybralabym takiego dupka na ojca mojego dziecka ale skoro juz tak się stalo to daj sobie z nim spokoj.Po co Ci slub skoro i tak nie bedziecie razem ?Sama wychowasz tak jak miliony kobiet na calym świecie.Kobieto mamy 21 wiek a niech ludzie sobie gadaja ,co to Ciebie obchodzi ......Żyj dla siebie i dla dziecka .Niech Ci placi alimenty jeśli woli mieszkac z mamą.Po co Ci maminsynek ?

Gość gość
hej otrząśnij się. ,madzw sobie nowe życie..dziecko które chce i ma prawo zyć.Moj kiedys zrobił dokładnie to samo..jednak ja postanowiłam byc silną dla siebie a zwłaszcza dla bezbronnego dziecka.Powiedziałam mu że nie poddam. sie aborcji,do której mnie zmuszał i urodzę to dzircko bo wierze w Boga,a Bóg mówi nie zabijaj.Dzis patrzę na syna i jestem dumna z siebie,jest moim skarbem.S

Gość gość
i prosze cie nie rób tego!spotkasz kidys kogos kto cie pokocha i dziecko też.Badz silna żyj ..bo życie to ogromny dar.S

Gość podkarpacianin
ŹEGNAJ AUTORKO, TWÓJ CZAS NADSZEDŁ

Gość gość
I gdzie autorka?