Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

orange kurier pomocy

Polecane posty

Gość gość

zamowilam telefon przez orange na abonament przeszlam weryfikacje poprawnie tylko mam jeden problem jutro przyjedzie kurier a ja nie mam zadnych rachunkow ani umowy o prace....jedynie co mam to umowe najmu ktorego mieszkanie wynajmuje .....i nie wiem co teraz czy kurier spisze umowe czy poprostu anuluje zlecenie

Gość gość
A nie poinformowali Cie co jest potrzebne do podpisania umowy? Byc moze po tej weryfikacji wystarczy tylko dowod.

Gość gość
Aby podpisać umowę należy kurierowi przedstawić dowód osobisty oraz kopie lub oryginał rachunku za:  - energię elektryczną,  - usługi telefonii stacjonarnej,  - gaz,  - czynsz za mieszkanie,  - usługi telefonii komórkowej (dowolnej sieci, także Orange),  - telewizję kablową i cyfrową,  - internet.

Gość gość
tam bylo opcje do zaznaczenia ale ja po rozmowie konsultanka dowiedzialam sie ze oni wymagaja dokumentow potwierdzajacych rachunki itp.....ja powiedzialam ze mam tylko ta umowe i decyzje na swiadczenia pielegnacyjne na brata w wys 1tys wydane bezterminowo a pani z orange ze mam zaznaczyc potwierdzenie przelewu....a oni i tak to zweyfikuja po dowiezieniu kuriera wiec nie wiem co robic

Gość gość
Dokumenty oczywiscie na Twoje nazwisko, takie info znalazlam na forum orange.

Gość gość
No to musza dostac to potwierdzenie ze dostajesz te swiadczenia plus ksero dowodu i tyle .

Gość gość
czyli decyzja wystarczy!?

Gość gość
Moim zdaniem tak , ksero tej decyzji i dowodu. Skoro masz tam napisane ze swiadczenia sa przyznane bezterminowo to bedzie ok.

Gość gość
dziekuje za odpowiedz mam nadzieje ze kurier mnie nie wysmieje i sie wstydu nie najem