Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

One sided love love

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że takich tematów pewnie było mnóstwo oraz większości z Was wydaje się to mega dziecinne. Jednak wiele razy na forum znalazłam odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. 2 miesiące temu rozpoczęłam studia. Poznałam w grupie bardzo fajnego chłopaka, z którym naprawdę super mi się rozmawia i czuję się przy nim bardzo swobodnie. Tydzień po poznaniu go zaczęłam lubić go chyba bardziej, niż lubi się po prostu kolegę... Jednak nie wiem czy to uczucie ma jakiś sens. Obserwując go nie wydaje mi się, że mógłby lubić mnie bardziej niż koleżankę/przyjaciółkę. Fakt, często ze mną żartuje, zawsze patrzy się na mnie kiedy opowiada coś śmiesznego, albo przeważnie pierwszy śmieje się z moich żartów. Bardzo dużo czasu spędzamy razem na uczelni. Z pytaniami zawsze zwraca się do mnie. Wysyła mi pytania jak tam nauka itp. Kiedyś napisał mi czy wróciłam już do domu po piwie z przyjaciółkami, a jak odpisałam, że tak to stwierdził, że dobrze, bo się martwił. Lecz później napisał, że żartował... Często rzuca też dziwnymi tekstami, np. kiedy ostatnio oglądałam zdjęcia koleżanki na IG zapytał, czy go z nią zapoznam. Albo idąc na imprezę mówi, że ma nadzieję, że spotka jakąś fajną dziewczynę. Ciężko mi się tego słucha, ale udaję wtedy, że w ogóle mnie to nie rusza. Nie chciałabym niszczyć relacji między nami swoim zauroczeniem, ale czasem mnie to męczy i nie wiem co mam robić. Może ktoś wspomoże mnie dobrą radą? Proszę....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować