Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie ładnie urządzone mieszkania domy

Polecane posty

Gość gość

Bo ja od niedawna mieszkam w kawalerce, klitka i w dodatku brzydka, ściany podrapane, mało miejsca, kuchnia jak z prlu i to zniszczona, łazienka też nieprzyjemna. Czuję się fatalnie, nie mam kasy żeby coś zmienić, płakać mi się chce po prostu :(

Gość Agnieszka211
nie mogła bym mieszkać w mieszkaniu które mi się nie podoba

Gość gość
ja tez mieszkam marnie, ale w kawalerce najłatwiej coś zmienic, bo koszt tez mały, jest masa porad w necie, nieraz za grosze

Gość gość
ja jakis czas temu na ohydna lodówke i szafki z prlu dałam taka okleine, kupuje sie na rolki w marketach, tyle ze przyklejanie wymaga cierpliwosci... stare płytki to tez sa farby do glazury, mam zamiar spróbowac

Gość gość
No ja też nie mogę, ale nie ma wyjścia, bo tutaj studiuję i gdzieś mieszkać muszę, w akademikach są jeszcze gorsze warunki (przysięgam) a tu przynajmniej jest spokój, ale to mieszkanie mnie dobija, tak źle się tutaj czuje...

Gość gość
Wasze wypowiedzi ociekają biedą , beznadzieją i grzybem na ścianach :classic_cool:

Gość gość
jak ja wynajmujesz, to moze własciciel by ci pozwolił odliczyc od ceny za wynajem np. jakies farby?

Gość gość
Kup farbę i pomaluj co mozna na zywe kolory.Zobaczysz że odrazu bedzie przyjemniej .

Gość gość
Będę chyba coś próbowała jak mówicie, ale teraz to ja nawet czasu za bardzo nie mam zeby pomysleć , tyle nauki a jest mi cieżko sie tutaj skupić, może myślicie, ze to głupie ale tak mam. Często przesiaduję przez to w bibliotece a tam wracam tylko aby spać. Co do kosztów - ja mam ledwo na mieszkanie i jedzenie, materiały na studia, każda złotówka się dla mnie liczy;/.

Gość gość
A po studiach czeka was bezrobocie albo zmywak w UK :D

Gość gość
Nie wiem czy się z nim dogadam bo to taki gbur jest ;/ ale może spróbuję, dzięki za rady, może coś kolorem chociaż maznę.Naprawdę, wiem, zę to jest głupie, ale jak człowiek widzi taką brzydką kuchnię to nawet mu sie robić nic nie chce, w łazience nieprzyjemnie sie myć itp. to smutne po prostu :(

Gość Agnieszka211
Ja bym nie wytrzymała w brzydkim mieszkaniu

Gość gość
Z tym zmywakiem to mam nadzieję, że się nie sprawdzi, poszłam na studia techniczne po to aby w przyszłości zarabiać lepiej dość ma już klepania biedy :(

Gość gość
najgorsze ze człowiek sie przyzwyczaja, ja mieszkam od zawsze skromnie, i juz tego nie widze. a u ciebie w domu rodzinnym było b ładnie, autorko?

Gość gość
czy przenioslam sie w lata 50-te… nie - to polska wspolczesna bo zniszczony przez komunizm kraj musi nadrobic jakies 60 lat 333 www.youtube.com/watch?v=AVuXtvsfeJE

Gość gość
Ale w POlsce sie wystrój w mieszkaniach b poprawił w ciagu ostatnich 20 lat, nie sadzicie?

Gość gość
spokojnie jak zdobędziesz konkretną techniczną wiedzę to napewno zmywak ani bieda ci nie grozi

Gość gość
Chyba konkretną wiedzę techniczną w dawaniu doooopy :D

Gość gość
Przyznaję, ze nie jest to jakiś wybitny kierunek jak architektura czy informatyka, ale liczę, ze cos mnie po nim czeka, nie dołujcie mnie bardziej :( skromnie, ale ładnie, gustownie, czuła się jak w domu po prostu, a tutaj ścinany odrapane w wielu miejscach, nawet nie wiem jak to do porządku doprowadzić...a teraz sytuacja materialna w domu znacznie sie pogorszyła i rodzice nie mają mi nawet jak pomóc w niczym, ze wszystkim sobie sama radzę jakoś.

Gość gość
tak mam ladny dom , nowoczesny , wybudowany 6 lat temu

Gość Interior designer Tymon
Ładnie urządzone lokum sprawi,że poczujesz się szczęśliwsza. Czasem wystarczy zmiana karnisza lub żyrandola,by zauważyć we wnętrzu diametralną zmianę. Oczywiście na lepsze. Bardzo ładne wyroby oferuje http://gold-kowal.pl/index.html

Gość gość
podobaja mi sie projekty domow pasywnych z Wascovilla bardzo oryginalne podejscie i ciekawa budowa, wole jednak pietrowe domy niz parterowy niby wille, kazdy lubi co innego ale dach zajmuje wtedy strasznie duzo miejsca