Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bez Niebieskich na kafe jest cudnie

Polecane posty

Gość gość

Mi się podoba, że zniknęły te wszystkie niby mądre babki. :)

Gość gość
Są niebieskie ale się nie loguja. A kiedy nie są zalogowane dyskutują normalnie i wiele osób przyznaje im racje. Wiem bo zakladalam temat z goscia chociaż mam niebieski i nie było wyzwisk tylko normalna dyskusja. Wiec twoje spostrzeżenia są mało trafne.

Gość gość
no tobie idiotko na pewno nikt nie dorówna głupoty jak zakładasz taki durny temat AUTORKO ZAPOMNIAŁAŚ ŻE TO JEST TYLKO FORUM INTERNETOWE że wy macie czas na zapamiętywanie tych niebieskich i branie tego do serca . AUTORKO JA ci napiszę zjedz gofno a ty idź do kibla i je zjedz tu każda może chłapać pyskiem ot magia kafe

Gość gość
8:04,twojego bełkotu bez przecinków nie da się czytać.Znaki interpunkcyjne się kłaniają:O

Wow.. rzeczywiście cudne wypowiedzi, już w trzecim poście zaczęła się "normalna" dla pomarańczy dyskusja :) Pozdrawiam was, nie spinajcie się tak :)

Gość gość
Oj kafeterianko,kafeterianko ( Mariko.J)

Gość gość
no i znowu jak napiszę bełkot to mnie zjadą ,a jak namaszczę poemat to nawet :"POCAUJ MNIE W DOOPĘ " ECH :) a i ja się wcale nie spinam to tylko kafeteria ludzie

Gość gość
Ja też byłam niebieska jak mogłaś pomyśleć, że zniknęłyśmy po prostu się nie logujemy :) zakładam tematy dotyczące, chorób, zakupów dla dzieci, wychowania i żadna pomarańczowa agresorka nie wyjeżdża mi tu z jakimiś żenadami typu co tam u konkubenta i bękarta ty szmato, k****, d***** tylko normalnie gadacie i odpisujecie ale ty sobie myśl jak cudownie. Widzicie takie jesteście głupiutkie jest tu fajnie, bo się na nas nie wyżywacie :D

Gość gość niebieska kiedys
to nie bez niebieskich tu jest spokój tylko posrane pomarańczowe nie wiedzą komu odpisują, a odpisują tak naprawdę nam niebieskim hahaha ale głupia jesteś autorko, trochę wysil mózg.

Gość gość
Masz rację autorko bez niebieskich loginów jest 100 razy lepiej tylko, że te osoby nadal tu są piszą jako goście dzięki czemu nie możesz się na nie rzucać z pazurami ty głupku

Gość gość
Głupek to ciebie zrobił. Ja najbardziej lubię pomarańcze. Fajne są. Czasem bełkot, chaos ich wypowiedzi doprowadza mnie do śmiechu. Z drugiej strony, przeraża mnie, że takie krowy żyją gdzieś obok mnie, że są matkami! Wtedy płaczę. Wulgaryzmów użyłam, żebyście zrozumiały wypowiedź strzały. Wyjdzcie czasem z domu.

Gość gość
odezwała się :o

Gość gość
12:50 to led zet,durny wrzód na doopie

Gość gość
Musiałyśmy zejść do pomarańczy, bo wasza agresja i chamstwo rozwalały każdy topik tylko dlatego, że byłyśmy zalogowane. Nadal z nami gadacie tylko teraz po ludzku albo wcale i nie robicie nam osobistych wycieczek. Nasze tzw. "zniknięcie" jest tylko pozorne. Nie jest wam trochę głupio, że teraz niejednokrotnie zgadzacie się z jakąś szmatą konkubiną w danym temacie, a wcześniej przejechałybyście się po niej jak po łysej kobyle i to nie na dany temat nawet?

Gość gość
i jedne i drugie durne!!! pomaranczowe i niebieskie niczym sie nie róznicie! głupie jak cep!!! wszystkie zabierac piczki i na dwór a nie kisicie p**dziochy przed komp!!!!!!!!

Gość gość
Dziwi mnie mala frekwencja na tym temacie. Używajcie sobie ile wlezie bukietowe. To wasz żywioł szmaty :)

Gość gość
hakerowa ty lepiej czekaj na zaproszenie od arka ;-) MUAAAA I z góry zaznaczę że jestem niebieska a nie pomarańczka :-) muaaaaa

Gość gość
gość dziś też tu jesteś z nami pomarańczowymi i niebieskimi zamiast na dworze durna babo hahaha

Gość gość
Chyba nie cudnie ale nudno

Gość gość
gość wczoraj Oj kafeterianko,kafeterianko ( Mariko.J)  X Idiotko, Marika J to tawredna.

Gość gość
hahhhaa nie chce mi sie ostatnio logować ale czasem coś napisze. nikt sie do mnie nie rzuca jak jestem na pomarańczowo :D to tylko pokazuje jakie głupie są niektóre pomarańczowe picze. Jak niewiedzą kto pisze to siedzą z mordą w kuble :D

Gość gość
Kubeł to ci konkubent zakłada na ryj jak chce cię wydymać :classic_cool:

Gość gość
no ja też się nie loguję zakładam temat, a posłuszne suczki służą radą, pocieszą, poprą i żadna nawet nie szczeknie :)

Gość gość
Nigdy nie miałam nicka ale nie mam nic do żadnej niebieskiej. Dziwię się jednak, że piszecie tu, że macie swoje nicki ale od jakiegoś czasu się nie logujecie. Bez sensu. Że też chce Wam się w to bawić- raz się logujecie a raz nie. .. Jak rozdwojenie jaźni :)

Gość gość
Ja się cieszę, że od czasu do czasu żona hakera, shug averty i olaboga13 coś napiszą. To fajne niebieskie. Nie lubię tylko hh29. I żałuję, że z kafe zniknęły tawredna, led i dns bo z nimi było po prostu wesoło :)

Gość gość
źle zrozumiałaś większość z nas już tu się nie loguje wcale :) co mam się już zawsze logować, bo kiedyś miałam login? no logowałabym się ale prymitywne pawiany mi nie pozwalają o nic zapytać ani po ludzku normalnie pogadać :D to nie jest rozdwojenie jaźni tylko chęć świętego spokoju i normalnego traktowania na forum