Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

UKi wy tego nie macie a ja mam i śmieje się wam w twarz

Polecane posty

Gość gość

Ja tam mieszkam zgadnijcie jaki to kraj w anglii tego nie macie u was w UKu to tylko smród,wąskie ulice,bieda. specjalnie dla was wybrałem jedną z brzydszych ulic mego miasta bo jakbym pokazał te ładniejsze to byście się popłakali. http://jdem.cz/bq6jx4

Gość gość
Polska :classic_cool:

Gość gość
W twarz to ja ci szczam

Gość gość
To nie polska.gdzie w UKu masz takie widoki nigdzie.

Gość gość
to napisz gdzie to jest

Gość gość
Bo zazdrościsz bo musisz gnić w UKu

Gość gość
Zazdrościć to ty możesz mnie. Bardzo brzydka cecha.

Gość gość
Obstawiam że to Czechy :)

Gość gość
gość 8:26 niby czego brudu,murzynów,cyganów,arabusów w UKu, śmierdzących ruder. čr to fajny kraj.żyje się tu spokojnie i powoli.czasami nawet trochę nudno.ale jest spokój bardzo mi się podobają te kolorowe domki które przypominają te z serialu sąsiedzi. http://jdem.cz/bq6pu6 http://jdem.cz/bq6pv6 Tak poważnie to nie czuć tu "zagranicy" jest tu tak jakby w polsce ale spokojniej i bardziej kolorowo i najważniejsze

Gość gość
Od 18 lat mieszkam w Niemczech, wyjechałam po zdaniu matury. Owszem, nieźle mi się wiedzie, ale żeby z tego tytułu śmiać się komuś w twarz? Mam to co przez lata pracy własnymi rękami zarobiłam, może i lepiej mi się wiedzie niż zwykłemu Polakowi, ale czy to jest powód do śmiechu? Aleksandra z Neuminster

Gość gość
cóż nie mam szacunku, dla UKów z tego powodu że UKi to tylko plują na polskę.uważają się za królów życia co z tego że mają więcej nominalnie jak życie UKów to zapieprzanie 5 dni w fabryce potem 2 dni picie w ruderze.i tak w koło.

Gość gość
Nie mów, że Cyganów w Czechach nie ma :D

Gość gość
niestety jest to wada tego kraju w którym polska przoduję, w polsce niema właśnie tego problemu cygańskiego chociaż też się ich widzi w dużych miastach.całe szczęście w mniejszych miejscowościach jest ich mniej i niemam żadnych kontaktów z cyganami,ale lepsi cyganie niż muzułmanie.

Gość gość
"ale lepsi cyganie niż muzułmanie." Raczej tak, z dwojga złego...

Gość gość
e tam chlopaku przesadzasz z tymi "UKami". Nie kazdy pluje na Polske i nie uwaza sie za krola swiata. Mieszkam w UK i spotykam tu roznych Polakow a wielu z nich teskni za Polska i ubolewaja ze zycie tak urzadzilo iz musieli wyjechac. Gdyby zycie mi inaczej sie potoczylo zostalabym w Polsce. Nie wszyscy tez zyja w tzw kolchozach i zachlewaja sie "promocjami" swiatek, piatek i niedziela.

Gość gość
bo może miałaś szczęście poznać normalnych ludzi niestety większość emigrantów wygląda jak koleś z vloga na youtube UcieczkazPRLu to jest prawdziwy UK lub bart69k młody chłopak ze wsi zachwycony UKiem.

Gość gość
Rosja...

Gość gość
Souhlasím se z tebou. ta část Krnova vypadá jako nějako v rusku jen je to krásné město kde jsou milí lide. tešim se na to že nás hosti z polská navštěvuji.