Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

gerda,najlepsze jest to że to był NAJNOWSZY link onetu supeeer nowość hahaha

Deep dlatego puściłam oczko ;) hahaha że są opóznieni w rozwoju to My wiemy ! HA

Susan Dzięki za info o czystku mam już jutro będę robić

Dzien dobry, jak mi sie nie chce .... poniedzialek jednak nadszedl i trzeba sie w sobie zebrac :) Milego tygodnia wszystkim zycze.

witajcie w ten słoneczny poniedziałek :) susana jak Ci się strona podobała podana przez Deepa wczoraj o 17.51 ? nie czytałaś wczorajszego dnia? czy humora nie masz :(

widzisz Pitko jestes taka malutka ;) ze Cię ie zauwazyłam hehe męczę obiad brkuły z makaronem blee i surówką zbiałej kapsty niam :)

Mmm... brokuly... mniamus :) Ja mam dzisiaj szpinak z makaronem. Szpinak tez uwielbiam. Jak Wam minal dzien, kochani?

A ja dzisiaj robiłem galaretki z jajkiem kawałkami kurczaka,marchwew i groszek do tego maga oczywiście,a jutro zupa,zupa z brokułami ha Lubicie takie galaretki bo ja bardzo

Skladniki na te galaretki lubie, ale ja nie przepadam za forma galaretki :)

Z tym, ze krytykuje Cie za maggi, bo to sama chemia, przeczytaj sobie sklad.

A tak w ogole, to ostatnio mam troche zakret na punkcie skladu rzeczy. Jak sie idzie po sklepie to wszedzie sa produkty "o smaku" jakimstam, jogurt na przyklad, nie jest truskawkowy, tylko o smaku truskawkowym, w soku malinowym nie ma malin albo bardzo malo, jest o smaku malinowym, a maggi to raczej nie jest z lubczyku :(

ewentualnie można zastąpić octem jak kto woli Jeżeli robię galaretkę raz na 3 miesiące i dodam maggi to napewno mi nie zaszkodzi!!!

No to daje Ci dyspense kochany Deepku :) Ja tez mam swoje grzeszki na sumieniu :)

Piles czystka Deep? Dobrze wypic przynajmniej ze 2 kubki.

haa właśnie teraz pije i powiem ci że jestem pod wrażeniem dużo lepszy smak niż yerba mate tak dla porównania,dodałem sobie cytryny trochę.Chyba na stałe zagości u mnie na półce,żona gada że też mega więc tylko pić

Bardzo polecam! Mi tez smakuje. Pije juz 3 paczke, ale tym razem kupilam taka wielgasna 200g, to mi chyba do lata starczy. Biore tez te wszystkie witaminy i inne rzeczy i chyba to jednak dziala, skoro wszyscy u mnie na grype zapadli, a ja nie.

Susan a to napewno jesteś już zahartowana i nie chorujesz poprzez właśnie taki tryb. A co do czystka to ja mam Albański pół kilo haha wiec na trochę będzie

yyyy no własnie jeszcze nie wiem bo jak narazie stoi sobie obok zlewozmywaka drugi dzień,a nie powiem paka duża,jutro muszę to gdzie upchnąć hah

Na pewno jest wielgasna, pamietajcie, zeby zamykac, coby nie wietrzalo.

Deep kurczaka w galarecie uwielbiam i węgorza też :) ale nie dawałam ai maggi ani innych glutaminianów do galaretki dawałam zielona pietruszkę :)

ja pije 1 kubek czystka i 1 kubek liści z malin codziennie obowiązkowo poza tym babke płesznik inne zielska :) dzisiaj byłam na zakupach i kijach ha a mój mąż robił chrusty i mam cała kuchnię do sprzątania ,wszędzie mąka ! susana od dawna czytam etykiety , najlepiej jak na początku mamy skład :cukier albo olej palmowy itp to dalej nie czytam hehe nie wspomne o E-coś tam cos tam

jak ja Was kocham za te brokuły ,zmęczyłam połowe a co z resztą ? dobranoc KOLOROWYCH SNÓW :)

Dzien dobry :) Wszyscy juz u mnie z grypy wyszli, uff... Dzisiaj musze pozalatwiac pare rzeczy, niechetnie sie do tego zabieram, ale jak trzeba, to trzeba! Milego dnia!

Witam we wtorek z myślą, że jutro już środa :D w czwartek mam SANEPID wrr to mam troszki roboty papierowej . a gdzie podziała sie agatka?

Pitko dziękuję bardzo za to, że pamiętałaś o tych brokułach z którymi muszę powalczyć dziś heh

Gość agatka1214
Caly czas was czytam ale chyba daruje sobie moje wpisy bo sa zbyt chaotyczne niestety ja tak pisze za duzo chce wiedziec na raz i nie ma sensu bym zasmiecala ten watatek ale oczywiscie nie przestane was czytac :)