Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Gość agatka1214
To kupie zwykla ja dzis robie ta falatele tylko ze z szuszonymi pomidorami ilososiem wedzonym

Gość agatka1214
Oj fritate robie

Hej wam,a ja w końcu pobiegałem dzisiaj trochę i w domu porobiłem parę ćwiczeń na mięśnie brzucha,najwyższy czas sie rozruszać na dobre

Brawo Deep! Jestes mega! Bardzo ci polecam rozciaganie i silowe bedziesz mlodym bogiem :)

Powiem Wam, ze sie malo przykladacie....ja mam malza w domu i pisze. Dzien dobry! Badzcie zdrowi i radosni! Ja mam nowe przemyslenia na swoj temat, zawsze myslalam, ze jestem raczej flegmatyczna, ale wczoraj dwie osoby mi powiedzialy, ze jestem zwawa i wypelniam caly pokoj swoja energia, jedna z tych osob to moja corka takze wierze, a myslalam zawsze, ze jestem ponura i nier***awa, czlowiek sie jednak uczy cale zycie.

Witam ale mnie rozsmieszyłaś Pito tym ,że masz męża :) wyobraz sobie ,że ja też mam męża :) i to non stop bo pracujemy razem hehe. Wybacz mi ale ja wczoraj byłam w Kościele po popiół a potem mialam przeboje z siostrzenicą ,która zwiała z domu do mnie i musiałam ją doprowadzić do pionu i odprowadzić do domu do ojca (nie wiem czy pamiętacie jej mama nie żyje :( ) ona ma 14 lat i bardzo jej potrzebuje ...

o 10 mam kontrol z SANEPIDu nie maja co robić heh a wyczytałam wczoraj,że można sok robić z brokułów z a j e b i s c i e :D

Gość agatka1214
No to pewnie u Ciebie Gerda ma duze wsparcie?u mnie dzisz bulka wieloziarnista z pomidorem rzodkiewka i polendwica Lososiowa pozniej piers z kurczaka z kapusta kiszona i banan ide dzis do dentysty bo od tygodnia boli mnie zab i trzeba cos z tym zrobic wiec kolacji nie bedzie

Susan to nie oto chodzi że sie mało przykładamy,po prostu mnie np nie ma pół dnia w domu i jeszcze teraz przelotowo. A ja z braku czasu bo nic praktycznie w tym tyg nie gotowaliśmy to rosołek ze swojskiej kury i mięso gotowane (ale nie mojej kury hehe) u mamy. A na kolacje wpiernicze kapusty kiszonej z beczki bo czasu nie będzie coś zrobić i też będzie

Gość Susan07
Przeciez ja tylko zartowalam z tym brakiem przykladania :) Znalazlam kooperatywe spozywcza w moim miescie, tzn taka grupe ludzi, ktora wspolnie zamawia rozne rzeczy u rolnikow ekologicznch. Chyba tez bede probowac, trzeba sobie zorganizowac dobre jedzonko. Sok z brokula? Tego to bym chyba nie pila :)

Susan Przecież ja tego nie wziąłem na poważnie,sok z brokuł raczej jakoś wspaniale nie będzie smakował tak mi się wydaje zresztą gerda przetestuje i oceni. Dzisiaj 45min biegania,a w sobote góry

Gość gerda1966
a tam soki i ziola traktuję jak TAK TRZEBA i nie zastanawiam się czy to smakuje czy nie ,dziś mialam taki sok : marchew, seler naciowy ,pietruszka,kiełki rzodkiewki,por,sałata lodowa ,cykoria i czarna rzodkiew no jak uważacie dobre to ? hehe gdybym wiedziała że brokuła można do wyciskarki to bym się z nim tak nie męczyła :D

gerda to trochę nie tak,byłem u mamy na obiedzie a miała swojski rosół z kury od teściowej a chodziło mi o to że swoich kur nie ruszałem aby je zjeść -))

Gość agatka1214
Deep a jak Twoja waga dalej sie odchudzasz moj narzyczony chce troche schudnac mozesz mi podac mnoej wiecej ile kalori dostarczales codziennie czy raczej nie patrzyles na to.

Gość gerda1966
Witam Was kochani radośnie jak zawsze w piątek :D Dziś jak zawsze dużo pracy zaraz idę do biedry po brokuła na sok :) wczoraj rzucili książki i czaję się na Kuchnę Polską bez pszenicy napisały ją 2 kobietki i mam pytanie do susany czy Ty taką książkę masz? czy tę drugą zagranicznego autora? od razu życzę wszystkim oczywiście sobie też udanego i spokojnego weekendu :D :D :D

Kochana Pitko, ja w ogole nie mam Kuchni bez pszenicy ani polskiej, ani zagranicznej :) Dzieki za info, jak bede nastepnym razem w biedrze to sie rozejrze. Dzisiaj przywioza mi zamrazalnik, hura, co prawda tylko trzy szufladowy (nie mam miejsca na wiekszy), ale to i tak bedzie duza roznica, poszaleje :) Bede ja trzymac w lazience na gorze hehe.

Jest! Jest! Idealnie pasuje, jak ulal, moglabym nawet powiedziec. Mala rzecz, a Cieszy :) Jak tam Sanepid, Gerda?

Gość agatka1214
Czesc wszystkim . u mnie dzis placki otrebowe z ricotta i truskawkami obiad kasza kuskus z marchewka i kapusta kiszona i kolacja yortilla pelnoziarnista z kukurydza suszonymi pomidorami i serem mocarella

agatka jakie ładniutkie menu :D aż mi się podoba nie lubisz ricotty a jesz to tak jak ja brokuły hehe

Susana to nie wiem co mi się z Tą książką pomerdało to jaka wtedy kupiłaś wysyłkowo? Sanepid wrrr durne babsko do leczenia w lecznicy dla zwierząt bo psychiatra jej już nie pomoże jednym słowem SZKODA SŁÓW ...

no jakaś moda czy co? teraz siostrzenica ze strony męża dzwoniła czy może pomieszkać parę dni bo uciekła od chłopa heh wykończyć się można

Witajcie weekend w końcu u mnie pogoda mega fajnie czego chcieć wiecej. Agatka u mnie to już nie jest odchudzanie a raczej zmiana trybu życia,waga stoi w miejscu przez 1,5 miesiąca jakieś tylko wahania delikatne ,oczywiście ze patrzyłem na kalorie byłem na deficycie ok 2000kcal w sumie to i tak zbyt mało, zapotrzebowanie powinno wynośić wiecej na duży wysiłek fizyczny który mam ,zresztą każdy może sobie oblicz własne zapotrzebowanie o więcej szczegółów pytaj po kolej bo w jednym wątku tego nie da sie ogarnąć,musisz mi napisać jak aktywny jest twój narzeczony,jak sie odżywia ,jak często je itp.

Ja kupilam Ayurwede Gerda. Czuje, ze przytyje, co stracilam, beznadzieja :)

Gość gość
Susan a czemu miała byś przytyć ?

Gość gerda1966
właśnie susan czemu masz przytyć ajurwedy się nie je ;)

Gość Susan07
Coz, czemu mialabym przytyc... hm... moze dlatego,ze gotuje wspaniale, tuczace dania kuchni francuskiej? :) No i je oczywiscie tez jem.

Chociaz dzis bylo leczo i jestem z niego bardzo zadowolona. Jakies takie soczyste bylo, nie przegotowane, pelne smaku. Mniam.