Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Agatka jak zaczynasz przygodę z bieganiem to spokojnie na początek żeby sie nie zrazić,jeżeli będziesz chciała to ci przedstawie jak należy zacząć biegać,tak aby się nie zrazić później do biegania,bo zaznaczam będzie ciężko na początku,ale to normalne :)

Na początek to i tak musisz zacząć od marszobiegu

Gość agatka1214
Wiem wlasnie i wygodne buty ktore musze kupic

wiosna u mnie dziś mam dentyste jutro reumatologa to za butami się obejrzę w sobotę :) susana albo zapracowana albo się żegna z mężem Pita jedna hehe

Juz pojechal.... kiepsko dzisiaj spalam, ciagle sie budzilam... no i wstalam z mezem o 3ej. Dzwoni z lotniska, ze kupilam mu bilet powrotny na 25ego ale marca!!!! Ozeszty!

Tzn, domyslacie sie, musial kupic kolejny bilet.... Kochany jest, nawet zlego slowa mi nie powiedzial.

Wrocilam wlasnie z roboty plus z biedry. Ufff.... ciezki byl dzien przy takim zmeczeniu, ale, licze na to, ze dzisiaj bede dobrze spala dzieki temu. Dla zainteresowanych, kregoslup juz mnie nie boli :) Pito, jestes wielka z tymi kijkami! Jeszcze pogadaj z jakims terapeuta, jaki inny *****moglby byc jeszcze wskazany, to tak jakbys nabrala apetytu. Agatka, faktycznie zacznij od marszobiegow, zebys sobie stawow nie zalatwila.

Witajcie w ten brzydki dzień przynajmniej u mnie,jest ciemno sypie śnieg z deszczem i ogólnie beznadziejnie za oknem. Dzisiaj chyba pierwszy jestem :P,idę robić pastę jajeczną z tuńczykiem

Gość gerda1966
Witam, byłeś pierwszy a ja jestem druga u mnie za to przepiękna wiosenna pogoda taka dla Ciebie na rower hehe męczę się z tymi szwami zjadłam trochę kaszy jaglanej z olejem lnianym i szczypiorkiem nie mam apetytu i mam poharatany język :(

i nic mi się nie chce a muszę dziś do reumatologa na 16.30 po skierowanie na rehabilitację i olej mi się kończy powinnam iść do "nawiedzonego sklepu" heh

gerda no tak dokładnie taka pogoda to tylko sie ruszać mi na rower a tobie na kije :) :)ale ci dobrze z tą pogodą,zresztą mi nawet nie szkoda i tak będę w pracy na 2 zmianę to nie ma co żałować.

gerda jutro już będzie lepiej jeden dzień musisz przemęczyć

mam nadzieję, że dziś najgorszy dzień i że jutro będzie lepiej i sie wyśpię :) susana chyba odsypia te swoje nieprzespane noce hehe ;)

byłam w biedrze po brokuły jeszcze w promocji 2.99 potem jak bedą po 4.99 to nie kupię bo za drogie .

wiemy ,że olej kokosowy jest zdrowy jednak zawiera dużo tłuszczów nasyconych i trzeba z nim uważać ja już go nie kupię nigdy !

gerda ja w Sobotę idę po brokuły może będą jeszcze na promocji,i soczewice chce wypróbować Dawno nie robiłem nic na kokosowym w sumie,mi sie wydaje że najlepszy olej to oliwa z oliwek,lniany no i rzepakowy.

Gość Susan07
Gerda, ale dlaczego nie bedziesz nigdy uzywac oleju kokosowego? Z powodu cholesterolu?

Gość Susan07
A w ogole to mylicie sie. Popracowalam, bylam na marszobiegu i u kosmetyczki. Teraz gotuje, niedlugo ide do pracy.

Gość gerda1966
tak kokosowego nie ruszę z powodów zdrowotnych Deep najzdrowszy oliwa z oliwek extra virgin ok, lniany zimnotłoczony nierafinowany ok i zamiast rzepakowego z pestek winogron tłoczony na zimno nierafinowany.

Gość gerda1966
dobra dobra Pitko my swoje wiemy ;)

Gość Susan07
Wlasnie wrocilam z tyry, zmeczonam.

No ale te oleje, oczywiscie bardzo zdrowe, nie nadaja sie do gotowania. Zostaje maslo, olej kokosowy i smalec :) Dobranoc kochani

Dzien dobry w piatek :) Gerda, jak zabek, to znaczy, wlasciwie miejsce po nim? Jakie macie plany na weekend? U mnie szaro, buro, chyba bedzie padac. W weekend chyba zaczne oficjalne wiosenne porzadki, marzy mi sie porzadna generalka.

Gość gerda1966
Witajcie w piątek :) u mnie tak jak u susan beznadziejna pogoda. dziś już lepiej dziękuję choć jestem spuchnięta prawostronnie :D susana na winagronowym oleju można smażyć lasko :)

mój weekend zaczyna się z garami jutro maż ma imieniny więc gary goście gary hehe ciekawe co ja będę jeść heh byłam wczoraj u reumatologa dostałam skierowanie na borowinę na stopy już się cieszę i na rehabilitację dzienną na cito :) z pisem pacjenta cierpiąca !

Napisz potem, co bedziesz pichcic dla meza. I jeszcze napisz, czy lepiej z Twoja dna od kiedy chodzisz. Deep, Agatka, zgloscie sie!