Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Gość agatka1214
5 0,5 kg ziemniaków, obranych i pokrojonych w kostkę 60 ml majonezu 30 ml octu jabłkowego 2 gałązki koperku, posiekane sól i pieprz do smaku 1/2 ogórka 4 zielone cebulki, posiekane Taka jadlam tylko ze zamiast majonezu dodalambym jogurt grecki z musztarda i nie wiem jakie to te cebulki ? Taka tez moge?

Gość agatka1214
Oki musze kupic jajka wiejskie i zrbic w termomixie

Gość Samsonka
Dobranoc :)

Gość Wiieczorna
U mnie trzezwa nocka. Dobranoc wszystkim. :)

Gość Samsonka
Wieczorna no to super u mnie też bez alkoholu, oby tak dalej, trzymaj się, do jutra :)

Gość Samsonka
A mi chyba wróciła bezsenność :( Wieczorna mam nadzieję że chociaż Ty dobrze spisz, tak jak wczoraj.

Gość agatka1214
Witam wszystkie ale jestem dumna z was samsonka i wieczorna u mnie najgorsze byly w piciu weekendy bo tylko wtedy pilam duzo . a dzisiaj brak czasu praca 11godzin wiec sniadanie 3polowki bulek salata polendwica losiosiowa ogorek kielki pozniej sok pomidorowy obiad to co wczoraj leczo a kolacja twarozek ze szczypiorkiem i jak bedzie to sok z buraka

Witam w słoneczny czwartek :) aie wiecie cie co? whysky mi się dzisiaj śniła ! koszmar jakiś od razu się obudziłam, bo myślałam ,że wypije !

Gość agatka1214
A i przed sniadaniem sok z grefruta

Gość gość
Witam,czekam na Samsonkę,żeby zaliczyć jej 3 dzień.Sny są bardzo pożyteczne bo straszą.Jak człowiek stwierdzi,że nie pił jednak tylko śnił to ale ulga.

Gość agatka1214
Hehe ja whisky lubie najbardziej irlandzka ale z umiarem

Gość gość
Pocieszam,że im dłużej się nie pije tym rzadziej pojawiają się sny.One zreszta odzwierciedlają szczerą chęć niepicia.Sny to nasze lęki,a jak jest strach przed piciem to bardzo dobrze,znaczyże naprawdę chcesz przestać.

Gość Samsonka
Dzień dobry wszystkim :) Gość możesz mi zaliczyć ale nie 3 tylko 4 dzień bez alkoholu :) Trochę pospałam, ale wolę być niewypana niż na kacu Miłego dnia :)

Gość gość
Zaliczam czwarty dzień!

Gość Samsonka
Gość Dziękuję

Samsonka, bardzo ci gratuluje, widze, ze wszystko idzie w dobrym kierunku. Napisz jak sie czujesz. U mnie dzisiaj ostatni dzien u nas w domu, jutro wyjezdzamy. Co prawda w Polsce bede dopiero pojutrze... Na wage boje sie stanac, trudno utrzymac dyscypline jak ma sie 6 tygodni wakacji :D Nic to, caly rok fitnessu i zdrowego odzywiania przede mna. Troche smutno, ze juz koniec lata, ze zaraz zacznie sie kolowrotek, ale z drugiej strony nie mam na co narzekac, bo moje zycie jest bardzo dobre. Milego dnia wszystkim zycze.

zrobiłam w końcu to masło z avokado dałam olej lniany,cytrynę,troszki himalajskiej i kiełki rzodkiewki :) na to ogórek małosolny i cacuć mniam pycha! dziś robię wodę i macerat z róży do kosmetyki i nalewkę z czarnuszki ale to po pracy :)

Gość Wiieczorna
Dobry! Ja śpię b mocno a rano jak zadzwoni budzik to się czuje jak bym góra godzinę przespala

O, Wieczorna! To i Tobie zaliczamy i gratulujemy. Jeszcze tylko Kris sie musi zameldowac. Tak gleboko spisz, bo nareszcie spisz na trzezwo, organizm sie regeneruje.

Gość Wiieczorna
Dzięki. Ale chodzę taka jakaś smutna i jakis lęk mam nie wiem dokładnie czemu :( jak by taka lekka depresja poalkoholowa.

Gość Wiieczorna
Yolanta tak biorę je regularnie

Gość agatka1214
Samsonka musisz sie trzymac czasem bywaja gorsze dni ale pomusl ze jutro musi byc lepiej my mamy taka mentalnosc wmawiania dobie problemow jakby nie bylo to i tak jest zle niestety przytlaczaja nas zarobki problemy rodzinne ale zycie jest tylko jedno i yrzeba robic wszystko by bylo jaknajlepiej