Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

susana kochana :) nie będzie mnie dziś o 18stej w domu :( bedę około 20stej to już za pózno będzie, proszę przełóżmy na jutro chyba ,że sama zaczniesz dziś a jutro jak skonczysz to ja zacznę hehe . Jak wrócę to zajrzę co i jak :)

Pitko, wypilam Twoje zdrowie! Dobre nie bylo, ale mogloby byc gorzej! Za dwie godziny kolejny toast :) A poki co, wyciagam pestki z 8 kilo sliwek. Czas na powidla.

Cholibka, nie przeczytalam Twojego postu o przekladaniu i wypilam bez ciebie :(

Czuje sie normalnie, zadnych sensacji. Wypilam drugiego o 20tej, a teraz zgodnie z zaleceniami ide sie polozyc.

Dziewczyny nie piszcie na forum tekstu typu'' wypiłam drinka czy pije tylko w wekeend drinka'',wchodzą tu osoby które chcą skonczyć z nałogiem,a takie wyrazy są kuszące, są bardzo niebezpiecznym impulsem wysyłanym do mózgu dla nich. Ja wiem że są to małe szczegóły ale czasami mogą zaważyć w dalszym rozwoju zdrowienia.

Gość Samsonka
Hej Wieczorna co u Ciebie, jak się trzymasz? Dajesz radę? Pamiętasz...zaczynałyśmy razem, więc napewno razem nam się uda z tym skończyć, wierzę w to :) Pozdrawiam

Gość Wiieczorna
Witam i pozdrawiam!Deep wygląda to tak ze nie potrafię tak od razu z 0% boje się ze za jakiś czas znów zacznę podwójne jak od razu przestane :/ Ja w tyg się pomału przyzwyczajam nic nie pić a w weekendy owszem napije ale powoli zmniejszam ilość picia to może trochę potrwać aż będzie tak ze juz się nie napije nawet w weekendy widzę ze łatwiej mi tak idzie.Dzieki za rady które piszecie są mądre i przydatne bynajmniej dla mnie.Próbuje się czymś zajmować i dlatego rzadziej jestem

Gość gość
O co chodzi w waszym temacie?

Gość gość
O kasę :)

Dzien dobry, jestem juz po trzeciej porcji tej mieszanki. Yola, cos sie dzieje, ale trudno mi powiedziec co, moze to autosugestia :) Troche mi sie tylko w brzuchu przewracalo po tych miksturach, a tak to wszystko gra. Ciekawe, jak to bedzie u Ciebie. Milego dnia wszystkim zycze!

Witam w piatek :) susana dzięki ,że napisałaś jak się czujesz, widzę ,że ok :) specjalnie nie jadę nad jezioro ,żeby dziś przeprowadzić tę akcję :) proszę pisz na bieżąco jak coś ... i abo do 18stej ! Ty skończysz ja zacznę :D to około 8 godzinek ...

Powodzenia wieczorem Yola. Mozesz sie jutro spodziewac niewielkich sensacji zoladkowych, i to wszystko (przynajmniej jesli chodzi o mnie). Co poza tym? Powidla dzien drugi. Troche sa kwasne i rozwazam, ze smutkiem, dodanie cukru. A wolalabym nie.... W zeszlym roku nie musialam dodawac.

susana ksylitol daj albo miód polepszysz smak :) ja kiedyś dodawałam suszone śliwki i też było ok

Jak tam mikstura, Pitko? Smakowala? :D Jakie macie, kochani, plany na weekend? U mnie pogoda nieciekawa, wiec raczej bede robic rozne rzeczy w domu.

Hej wam,Susan no ja jutro jeszcze do pracy idę ,bo dużo roboty mamy i wyjątkowo idziemy. W Niedziele góry i prawdopodobnie Tatry,ale to jutro będe wiedzieć wszystko. :)

Gość Samsonka
Hej, ja też będę mieć udany weekend, ponieważ jutro a właściwie dzisiaj w nocy przyjeżdża mój mąż :) po prawie 2 miesiącach i tylko na 3 dni :( ale i tak bardzo jestem happy :)

Wiieczorna Podświadomie sie oszukujesz nawet nie wiedząc o tym,za dużo otwierasz sobie furtki,stopniowo dasz rade ograniczyć ale z czasem pomału jest możliwe że wrócisz do starych nawyków. Takie manewry mają na celu odpędzenie największego strachu oraz podtrzymanie wiary w to, że wciąż posiada się kontrolę. Możesz spróbować ograniczyć na początek jeżeli sie nie uda to trzeba będzie kategorycznie zaprzestać picia,w każdej postaci i ilości.

Gość Samsonka
Deep Oczywiście że bez żadnych kombinacji. Nie chce pic i to na serio...w moim przypadku to już nie żarty. Poza tym chce przyjąć męża na trzeźwo, on nie wie że mam takie problemy, narazie nie chce mu o tym mówić, chce spróbować poradzić sobie sama, z Waszą pomocą, Jemu by się to nie spodobało. Jeśli mi się nie uda...wtedy Mu powiem

susana w smaku gorsze rzeczy piłam hehe ale mi strasznie przelewa się w brzuchu i mam dziwnie w ustach ... Jestem sama w chalupie i się boję nocy :( Zrobiłam buraki na zimę i idę do łóżka z książką . Spokojnej NOCY życze wszystkim i sobie też :)

Samsonka no i git trzymaj się wytyczonego celu i miej pozytywne myślenie na cały weekend , mów sobie w myślach ''dziś nie pije''(codziennie)

YOLANTA szalejcie z Susan na całego z tymi waszymi miksturami hehe,a kije kiedy co?:D

Gość Samsonka
Będę się trzymać wytyczonego celu i postaram się myśleć pozytywnie, choć z tym mogę mieć problem, ale wiem ze jedno jest zależne od drugiego... Chce dać radę i to bardzo

Samsonka nie postarasz się tylko MASZ myśleć pozytywnie, wejdź w swoje JA w swoja ambicje, to nie będziesz miała z tym problemu. TY jesteś teraz najważniejsza TY rozgrywasz karty dla SIEBIE,i wszystko jest zależne od ciebie od twojego trzeźwienia bo to jest najważniejsze Samsonka. Pogody Ducha ci życzę i wytrwałości

Gość YOLANTA555
samsonka życzę Ci tego z samego serca lasko :)

Deep tak wiem kije dziękuję,że mnie doprowadzasz do pionu od poniedziałku kije obiecuję :) kurde nie wiecie jak ja się dziś boje iść spać ...

Gość Samsonka
Dziękuję za dobre słowa... YOLANTA, a czego się boisz,?