Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Gość Samsonka
Yolanta, nie bój się ją też mam w domu trzy, no może nie trzy piętra ale pólpietra i pamiętam noc kiedy spałam w domu pierwszy raz sama, bałam się bardzo...tym bardziej że my kupiliśmy ten dom. W pracy koledzy jeszcze mi nagadali że w takim kupionym domu to napewno straszy :) nic mnie nie straszyło, nic mi się nie stało... Bo żyje :) ale gdybyś się czegoś bardzo bała, to pisz ja tu jeszcze jestem, bo czekam na męża :) i też nie mogę zasnąć

samsonka a do ktorej bedziesz czekała na meża? ja się nawet w dzień boję zostać ale wtedy ide na ogródek ale w nocy strasznie sie boję ,ten dom też kupiony jest nie boję się tego,że u mnie w kuchni umarła ich babcia i że mojej śp siostry mieszkanie nade mną jest puste ,boję się napadu nie duchów,

Gość Samsonka
Yolanta, mąż ma być około 3 Mogę Tobie coś poradzić, ale obiecaj że nie będziesz się śmiać

Gość Samsonka
Jeżeli masz w domu Pismo Święte, a wierzę że kto jak kto Ty napewno masz:) to weź to Pismo Święte i je otwórz i położ otwarte na stole, tam gdzie spisz, i nie będziesz się już bać. Mój brat ten który był w seminarium tak kiedyś mi poradził jak się bałam, powiedział że jak tak zrobię nic mi się nie stanie i to prawda jest.

pewnie,że mam Pismo Swięte obojetnie na której stronie mam otworzyć? że ja na to nie wpadłam ale mam zawsze obok książeczkę od komuni świętej ale nie otwartą dziękuję bardzo samsono :) już mi lżej :)

Gość Samsonka
Obojętnie, zostaw je na stronie która się otworzy

Gość Samsonka
Wiesz.. Pismo Święte to najlepsza książka jaka znam, przeczytałam parę razy...A mój syn ma na imię Samson :) teraz zasniesz bez problemu, a jutro stwierdzisz że to była jedna z najlepszych nocy w Twoim życiu :)

dziękuję :) jej samsonka masz tyle wiary w sobie :) na pewno dasz radę pięknie żyć:) wiesz ja teraz czytam "Przebudzenie " Anthony de Mello może znasz?

Gość Samsonka
Nie...Teraz masz być pewna ze ktoś czuwa nad Tobą i nic złego się Tobie nie stanie, a zasniesz. Jutro jak się obudzisz to przeczytaj i opowiedz mi na czym się otworzyło

Gość Samsonka
Nie znam, ale słyszałam. Odkąd mam dzieci i jestem sama nie mam czasu na nic. Musiałabym nie spać żeby robić to co lubię. Ale w sumie to stwierdziłam że jak przestanę pić i juz będę tylko trzeźwiec to wtedy znajdzie się ten czas dla mnie i będę mogła znów robić to co lubiłam i pewnie nadal lubię. Teraz jestem bardzo zagubiona.... I nadal nie jestem sobą, tą sprzed lat

Gość Samsonka
Kurcze masz rację ja chce pięknie żyć, tak ładnie i fajnie to napisałaś

ale dla mnie jesteś bardziej swoja, nasza no nie wiem jak to określic, przecież nie znamy się długo ani face to face ale pamietam jaka byłaś jak tu przyszłas a jaka teraz jesteś :) Ty wiesz lepiej co czujesz no nie jestem mówcą i wiedzą jak Deep czy sonia tylko taka zwykła jak Ty :)

samsonka ładnie nazwałas synka Samson a reszta jak ma na imię? mojemu synowi dalam Damian -miał być lekarzem moj tato tak chciał ale nie moge być z niego dumna :(

Gość Samsonka
No kiedyś jak już będę gotowa...To dam sobie nick na niebiesko, ale narazie pozostanę Samsonka na pomarańczowo :)

Gość Samsonka
Najstarsza córka ma na imię Wiktoria, druga córka Martyna, Wiktoria - zwycięstwo :) Samson - siłacz :) Maryna - Wojciechowska :)

Gość Samsonka
Dlaczego z Damiana nie możesz być dumna? Jeśli nie chcesz, nie pisz

aj nie chce pisać ze względu na forum sama rozumiesz to nie sms do konkretnej osoby samsonko wybacz na męża to można, jej mój nad jeziorem pewnie nawalony spi i mnie ma gdzieś koszzmar ale o tym też nie chce pisać nie dołuj się Jola bo nie zaśniesz :)

Gość Samsonka Właśnie
Ok...masz tak jak ja, też coś mnie bardzo boli i chciałabym się wygadac ale nie tutaj

Gość Samsonka
Zresztą najważniejsze abyś zasnęła, masz otwarte Pismo Święte, więc Ci już nic nie grozi. Śpij spokojnie :) a ja czekam na męża, ale jeśli zasnę, to napewno mi wybaczy, bo to dobry człowiek

Gość Samsonka
No Jolka nie dołuj się wiesz faceci to mają podejście do życia po chłopsku :) z małymi wyjątkami jak np Deep, wiesz oni muszą zdobywać, walczyć, życie w buszu, nad jeziorem :) piwko, trzeba im wybaczyć. :)

to masz szczście miec dobrego człowieka przy sobie :) jeszcze raz dzieki bardzo za wsparcie i pomoc idę spokojnie spać o 6 muszę wstać i podziękuj bratu za pomoc lasko trzynaj sie udanego weekendu z mężemi dzieciaczkami :D jutro napiszę jak żyję a jak nie napisze to znaczy,ze nie żyję wola BOSKA!

Gość Samsonka
Oj będziesz życ, żeby umrzeć i iść do nieba to. Jeszcze trzeba sobie na to zasluzyc :) i czekam z niecierpliwością na relacje na której stronie Pismo Święte otworzyło :) Kolorowych w kolorach tęczy snów i żeby to była bardzo długa spiąca noc taka żebyś na maxa się wyspała, Dobranoc Jolka :)

Gość Samsonka
Dziękuję Jolka, mogę tak do Ciebie pisać? Bo mam siostrę Jolke i bardzo ją lubię Dobranoc, śpij dobrze

Hej samsonka ! żyję :D dziękuję CI bardzo jeszcze raz :) i co ja mam teraz Ci powiedzieć? żeby nie urazić? wszystko tylko nie Jolka ! proszę może być Jolucha :) lub cokolwiek innego :) Witam wszystkich w sobotę coś się chmurzy a zaraz jadę na Targi Ogrodniczo-Nasienne do Starego Pola muszę kupić czarną porzeczkę-krzak ,w zeszłym roku zamówiłam przez internet 2 czarne porzeczki to jedna jest białaa druga czerwona!!!