Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najbardziej wyzywaja foxy i lubie kiedy

Polecane posty

Gość gość
Ciotki są doświadczone :D rzucają tekstami jak z rękawa. Na niebiesko takie milutkie i grzeczne a na pomarańczce chamowate prostaczki. :D

Gość Głuptaki debilowate
Nie ma najmniejszego sensu polemizować z dzieciarnią

Myślcie co chcecie. Ja wiem kim jestem i jaka jestem. Nigdy nie życzyłam nikomu śmierci. Nawet Wam życzę najlepszego

Gość gość
Ciotki wiedzą w którą stronę temat poprowadzić, ktoś kto jest niedoświadczony czyt. nowy, łatwo się wkręca i po tem jest już tylko jazda.

Gość gość
napisze to tylko raz-tu nie wolno wierzyc nikomu i nikomu nie wysylac zdjec

Gość gość
a skad wiesz bledny ze ja znasz? bo wymieniacie sie mailami? to zaklamany babol tak jak i reszta ciotek Ada sie przekonala ale bylo za pozno :(

Gość kiedyś byłem niebieski
i tu wyszło drugie lico lubie kiedy... pisaliśmy kiedyś w fajnej grupie,ale tam podawała wiek 20 kilka lat,że do pracy chodzi,że mieszka sama,na zumbe chodzi,kity jakieś wciskała,mi to nie przeszkadzało,łykałem co pisze,ale jakby podała prawdziwy wiek,to pisałbym dalej,nie wyzwałbym od kaszalotów,purchaw i nnych,ale mnie wkurzać zaczeła,grupa pomału się rozsypała,a ta kłamczucha zaczęła flirtować z jakimiś fagasami podejrzanymi,a to już nie moje halo...

Gość gość
takie nolajfy jak foxy czy lubie kiedy zamiast zajmowac sie domem, dziecmi to wrcaja z tej swojej roboty ktorej szczerze nienawidza, siadaja przed kompem i zaczynaja zgrywac super laski zadowolone z zycia z sukcesami zawodowymi. :D

Gość stoper
ero to szambo:o siedlisko podejrzanych typów pokroju ducha,lubię,foxy,najszybszego i całej reszty...

Gość Dupas
bledny to dwulicowy facet prowadzi podwójne życie na forum i w realu

Gość gość
A najlepsze jest to i tu nie zaprzeczycie,ze jestescie najlepszą komedią swiata:-D Te problemy,te rozterki,dylematy czy lubie lubie czy jednak nie lubie:-D Na poprawe chumoru nie ma lepszego portalu:-D

Gość gość
C-humor :D

Najsmutniejsza historia na Kafe :( Z szacunku o ile znałeś tę osobę, darował byś sobie. :O Jest mi wstyd że coś takiego ma w ogóle tutaj miejsce. Korzystanie z czyjej tragedii dla własnych potrzeb, świadczy z jaką beztroską podchodzisz do tego by robić komuś krzywdę. Do czego w stanie jesteś się posunąć, by być na pierwszej stronie.

Gość gość
Nowy , wbijaj do Wadery i Ciotek,tam twe miejsce. Może jak będą miały w końcu z kim popisać to się odczepią od innych dziewczyn. Obłudnice.

Ja widzę, że po prostu siedzi tu jakiś jeden strasznie zaburzony człowiek, którego właśnie sensem egzystencji na forum jest obieranie sobie ofiar i doprowadzenie ich do stanu, w którym opuszczą to miejsce. Jest tu może jeszcze parę osób, które regularnie hejtują, ale ten facet ma nierówno pod sufitem. Zatem jedyne co wypada robić z taką zaburzoną osobą, to ją ignorować i patrzeć na jej działania z politowaniem.

Gość gość
Muszko a o jakiego faceta Ci chodzi?

Nie wiem, co to za facet. No, ale ten wklejkami latający po forum, wyzywający nas i innych . Są wiadomo inne osoby, jak np ta, z którą się kłóciłam, ale głównie to ten koleś psuje wszystkim dobrą zabawę.

Gość gość
póki co to ty latasz i wklejasz :D chrrraps

Gość gość
"wyzywający nas i innych " :) innych ? czyżby? mucha, nie wywlekaj starych tematów, zeby się pocieszyć

Gość gość
muszka śmierdziuszka dziś Facet jesteś po prostu dno i pięć metrów mułu... Zgłoś› gość dziś "dno i pięć metrów mułu... "i w******as się smierduchu....to ulubiony tekst trolla od wklejek.... Jesteś zakłamana smierduchu :O

Gość gość
skąd przekonanie, że to jedna osoba? Mogę ci powiedzieć, że jesteś w błędzie muchozolku

Postanowiłam powklejać, w tych kilku hejterskich topikach, bo mam tylko to do powiedzenia. A' dno i parę metrów mułu' to bardzo częste powiedzenie, które tutaj też przeczytałam i nawet pomyślałam, ze się będziesz czepiać trollu, ale mam to głęboko w d***e. Użyłam tego, bo jak patrzę na hejt mojej koleżanki Eve, Wadki ,Cizi, Gromi, czy Meg, to tylko to się nasuwa na myśl.

Gość gość
zaraziła się od wilka :classic_cool:

Myślę, ze jest więcej osób, ale jest jakiś jeden psychol, który się wczoraj odsłonił, że to jest wręcz jego 'misja' :O . A to, że Ty autorze tamtego topiku latasz za mną i określasz mnie mianem śmierdziela i muchozola to też wiem :) Stanowimy teraz taką 'parę' ;) Jak Cię nie ma, to się zaczynam martwić, czy wszystko w porządku u Ciebie :)

Gość gość
To wyśmienity pomysł, też sobie napiszę posta i heja w każdy post, który się porusza. :D :D

P.S. Autorze topiku, tak ładnie potrafisz się wyrażać i z przyjemnością się czytało Twoje rymowanki. Gdybyś do tego wrócił, to pewnie same pozytywy by z tego wyniknęły. nara

Gość gość
bambusie, a nie pomyślałaś, że Lubię nie życzyłaby sobie żebyś wywlekała stary , zapomniany temat ? co ? czujesz się lepiej? weź tu skończ już, bo szopke robisz