Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc zalamana

Dziecko w ciazy

Polecane posty

Gość gość zalamana
To samo mowilam,no ale to juz musi ze swoja mama.Wczoraj pytalam o fslszywie dodatni test,bo ona ma problemy z tarczyca,rozne sa opinie...choc jakis procent pomylki jest

Gość gość
Niespełna? Czyli jeszcze 15 nie ma? Twojemu synowi może grozić sprawa w sądzie za pedofilię.

Gość gość zalamana
Nie,na obozie nie....zreszta to nie oboz byl,tylko syn w osrodku byl(meskim zreszta),z ktorego udalo sie go wyrwac,no to masz ! Kolejny klops

Gość gość zalamana
On niewiele starszy...ech...

jakaś częśc nadziei zawsze jest a skoro dziewczyna ma problemy z tarczycą - rzeczywiście róznie może być. Choć z drugiej strony - pewności nie będize dopóki ciąży albo jej braku ni stwierdzi lekarz . Może nie warto popadać w panikę skoro 100% pewności nie ma ?:)

Gość gość zalamana
Tak czy inaczej,do smiechu mi nie jest,tym bardziej,ze on dopiero wygrzebal sie z klopotow.Nie wiem,jak zareaguja jej rodzice,jak ona to zniesie...chaos w glowie

Gość gość zalamana
Maz zapytal syna,czy o taka doroslosc mu chodzilo i czy teraz tez powie,ze sam decyduje o sobie i zeby sie nie wtracac ? Ogolnie,wiem ze moge na niego liczyc,no i na syna tez sie nie wypnie,choc gromy beda sie sypac

Gość gość
weź ją koniecznie na badanie beta hcg albo do lekarza, może to fałszywy alarm, oby...

Gość gość zalamana
Ja nie moge,nie jestem jej mama.Musi powiedziec swojej

Gość gość
no to musicie z mężem porozmawiać z jej rodzicami...

Gość gość zalamana
Deklaruje,ze bedzie przy niej,a jak skonczy 18 l.to pojdzie do pracy.Jemu to sie takie proste i oczywiste wydaje

Gość gość zalamana
Najpierw to chyba ona musi powiedziec,a potem cos bedziemy dzialac

ano tak :) dorosłość to tylko prawa , bez obowiązków Jak się pojawiaja obowiązki ----maaaamooooo..:)

współczuję ogólnie . bo jeśli nawet okaże sie ,ze alarm był fałszywy - nerwów ,stresu czarnych scenariuszy nic nie zrekompensuje .

Gość gość zalamana
Moje zycie od kilku lat- to jedna wielka sinusoida z epizodem deprechy w tle.Powinnam sie przyzwyczaic,ze ja nie moge prowadzic normalnego,zwyczajnego zycia....zawsze,kurna cos....no ale teraz to totalny hardcor

Gość gość
To nie tragedia ciąża.Ale tak się dzieje,bo nie ma rozmowy z dziećmi izoluje się meża i dzieci.Ja męża mam podczas każdego badnia u ginekologa nawet na fotelu i wspierał porody.Wiec jest bez tamatów Tabu rozmawiamy o wszystkim.A gdy jest zacofanie w rodzinie i nie porusza się spraw seksu i ciąży to masz taki Probem!My dzieci uswiadamialiśmy dzieci o seksie ciązy itp.Oczywiście w odpowiednim wieku lecz nie po 20 bo to napewno za póżno!!

Gość gość zalamana
A skad ty wiesz,ze nie rozmawialismy ? Maz byl przy wsxystkich 3 porodach,temat seksu to nie temat tabu,i co ? I gucio !

Gość gość
bo dzieciakom czesto sie wydaje ze wszystkie rozumy pozjadaly I ze rodzicie sie nie znaja a potem placz I zgrzytanie zebow :/

Gość gość zalamana
Dokladnie 17.55

Gość gość
ile masz lat babciu? :)

Gość gość zalamana
Smiej sie ,smiej :-P los bywa przewrotny ,wiec uwazaj

Gość gość
Do mnie to bylo? ;) a ja mam 20 lat i dzieci nie planuje :D

Gość gość zalamana
To co robisz na tym forum ? A to ,ze nie planujesz,nie znaczy,ze nie zajdziesz :-P

Gość gość zalamana
Niestety,ciaza jak najbardziej potwierdzona...i to juz bardzo poczatek 6 m- ca.Jej rodzice juz wiedza....a ja mam wrazenie ze zyje w matrixie....Jak z tymi dzieciakami rozmawiac ? No jak ???

Gość gość
Normalnie rozmawiac jak z doroslymi,sluchaj ja 3 lata temu przechodzilam to samo tylko,ze u mnie corka miala niespelna15 lat a chlopak 17.Nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem teraz najwazniejsze dla nich jest wasze wsparcie bo beda tego najbardziej potrzebowac,Pomozcie im,ale tez nie pozwolcie by wszystkie obowiazki z wychowaniem tego dziecka spadly na Was dziadkow.Oni musza poczuc sie do odpowiedzialnosci.Jak bedziesz miala jakies pytania to wal chetnie podpowiem.Trzymaj sie i pamietaj to nie koniec swiata,zobaczysz ze wnuk czy wnuczka zostanie waszym oczkiem w glowie :)

Gość Tasmanska
Ja p********** Dzieciak ,który sam potrzebuje jeszcze baata na doope będzie w tatuskowanie się bawic?co on temu dziecku przekaze? jakie zasady wpoi jak sam jest z tym do tylu? patologia się szerzy jak szarncza

Gość Tasmanska
za kilka miesięcy usłyszymy w wiadmosciach ,ze kolejne dziecko zakatowane z krotokiem wewnetrzymym znaleźli, bo placząc ojcu przeszkadzało grac w gre na komputerze Taka to odpowiedzialność współczesnych młodych ludzi za potomstwo

Gość gość
Tasmanska dziś Sory ale nie wiem w jakim Ty otoczeniu zyjesz,ze odrazu z gory zakladasz taki scenariusz.za duzo wiadomosci sie naogladalas o rodzinach patologicznych.Ale wierz mi nie kazdy mlodociany rodzic jest patologia.A zreszta z kim ja dyskutuje....Guzik mnie obchodzi Twoja teoria bo guzik wiesz,a domysly mozesz sobie w buty wsadzic. Pozdrawiam