Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupowal ktos wyprawke w ikei?

Polecane posty

Gość gość

Lozeczko, materac, posciel, przewijak itp. Warto? Jaka jest jakosc tych produktow?

Pościel - bardzo porządna. Materac tak samo, jestem zadowolona (gryka-kokos, nic się z nim nie dzieje, był prany kilka razy). Łóżeczka nie mam, ale moja siostra miała (nie wiem jakie konkretne, dała za nie lekko ponad 2 stówy), przeżyło dwójkę dzieciaków. Miałam też ręcznik kąpielowy z kapturem - szybko się zużył, był nieprzyjemny, szorstki po kilkunastu praniach pomimo stosowania dziecięcych proszków i płynów do płukania. Drugi kupiłam w Dino i po roku jest jak nowy. Przewijaka ikejowskiego nie miałam.

Gość gość
No ja kupilam ale jeszcze nie uzywalam! Czekam dopiero na malenstwo! Mam przewijak lozeczko posciel kolderke poduszke zobaczymy! Kupilam w ikei bo taniej

a łóżeczka z ikei są drewniane czy dziadostwo jak większość mebli? ja słyszałam że za cene łożeczka z ikei można kupić fajne drewniane. Ja osobiście nie kupiłabym dziecku łóżeczka z ikei, jak dziecko jest małe to jeszcze ujdzie, ale bałabym się ze jak będzie większe to troche bym się bała.

Gość gość
wanienka - tania i fajna, antypoślizgowa od wewnątrz i na zewnątrz pościele - tanio, porządne w dobrym guście, eleganckie, stylowe w porównaniu do tych które obserwowałam u znajomych w tandetne, kiczowate misie, dinozaury fuj! kołdra - len strjana rewelacja jak dla mnie. krzesełko do karmienia - antilop + pokrycie, także jestem zadowolona. Oprócz tego kocyki i śpiworki polecam

Gość gość
Kupiłam ostatnio tylko materac lateksowy i jest ok. Poprzedni (kokos-gryka) został jakoś chyba przez córkę zalany wodą z kubka i zaczął po prosu pleśnieć (co podobno zdarza się tym materacom). Łóżeczko kupiłam w innym sklepie, nie przypadły mi do gustu, choć fakt, że np te najtańsze za 120 zł jest chyba jednym z tańszych na rynku, a nie jest wcale takie złe, więc jeśli ktoś musi oszczędzić to może to być dobry wybór. Łóżeczka fajne widziałam w Fido, z Glucka, niestety musiałam kupić na już, a nie były dostępne od ręki (poza tymi z wystawy), więc odpuściłam.