Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wasi mężowie was zdradzają jestem tego pewna pracuje w agencji zdrad

Polecane posty

Gość Ewcia888
przy jednej dziurze to i kot by zdechl :D ja mam meza ale mowi , ze nigdy mnie nie zdradzil :) i ja mu wierze.

Gość gość
oczywiscie, nie chodzi mi o to, ze zdradzaja wszyscy...ale jesli nie polowa to wiekszosc...i wtedy kobiety sa uswiadomione, ze ich mezowie jednak lubia poflirtowac i pomacac....faceta trzeba sprawdzac , nie na kazdym kroku, ale taka agencja jest dobra, bo wiele kobiet zyje w klamstwie

Gość gość
Ale na czym polega twoja praca autorko? Gdzie tych panow poznajesz, jak przebiega wasza znajomosc, jak do tego dochodzi ze sie do siebie zblizacie?

Gość gość
Mysle ze taki przykry wynik jest spowodowany tym ze do takich agencji zglaszaja sie kobiety, ktore maja powody podejrzewac meza o zdrade. Ja bym sie nie zglosila, bo nie mam powodow. Moj maz prawie nigdzie nie wychodzi zabawic sie beze mnie. Nie dlatego ze mu nie pozwalam tylko nie ma potrzeby. Jesli idzie z kolegami na piwo tak ze 2 razy w roku to na 2 h po pracy. Regularnie wychodzi na zajecua ktore lubi, ale one sa hobbystyczne bardziej niz towarzyskie.

Gość gość
Poza tym ja nie wiem kiedy znajdujecie czas na te zdrady. Rano idziemy do pracy, wracamy na 16, trzeba cos w domu zrobic, dzieckiem sie zajac i jest juz wieczor. Nie wyobrazam sobie zebym wracala po pracy do domu , a maz szedl na spotkanie z jakas cizia. Nie wiem jak wygladaja te wasze malzenstwa jesli macie czas jeszcze na osobne wyjscia. Chyba dla siebie w ogole czasu nie macie....

Gość gość
Jeżeli ktos ma powód żeby podejrzewać męża o zdradę i ma kasę na takie typu panie, to i miała kasę na detektywa. Wtedy ok. Mam dowód na tak lub nie. Ale podrzucanie panienek wprost w objęcia innej to żenada po prostu! Ja zawsze powtarzam że mężowi ufam na 100% ale innym babom nie;) Po drugie nie wyobrażam sobie żeby mój mąż włóczył sie po barach! I ktos porównał to do przypadkowo poznanej pani w barze - że to niby to samo. No nie to samo. Wam się wasi mężowie podobają bo je podobno kochacie a skąd wiecie czy znalazła by się jeszcze gdzieś druga co by go chciała;) Mój mąż jak chce wypić z kolega piwo to się umawiają jedno u drugiego. My czyli ich żony, nie przeszkadzamy im wtedy albo jedziemy na zakupy, albo same organizujemy babskie wieczory u innej i każdy zadowolony. Ale to jest baaaardzo rzadko. Nasi mężowie nie maja po prostu powodów żeby chcieć spotykać się na piwo bez naszej obecności. Sami nas zachęcają żebyśmy razem z nimi zostawały. Powiem brutalnie. Kobietom które korzystają z takich agencji bardzo dobrze że ich facet zdradzi! Dla mnie to po prostu nie wyobrażalne....

Gość gość
AGENCJA ZDRAD:D hahahahahaha... jaka nazwa. brzmi trochę jak z komiksów Kaczora donalda. mam dziś paskudny w cholerę dzień, a ty mnie rozbawiłaś, DZIĘKI WIELKIE:)

Gość marisza111
uff jak dobrze, że nie mam męża :D

Gość gość M
2 mężczyzn odmówiło... Pamiętajcie, że to są mężowie żon, które udały się po usługi do takiej agencji. To oznacza, że miały podstawy podejrzewać o zdradę/nie ufać, czyli w ich małżeństwach coś już było nie tak. A ile jest małżeństw, w których jest wszystko ok? Pewnie o wiele więcej.

Gość gość
a najlepsze jest to, że ktoś kto odmówił wcale nie musi być święty. facet w kochance może być naprawdę zakochany i nie w głowie mu będzie szukać przygód z jakąś trzecią.

Gość gość
gość dziś Albo po prostu autorka nie była wedle ich kryterium atrakcyjna!!!:D

Gość gość
żałosna żona, żałosny mąż, żałosna instytucja, żałośni pracownicy instytucji. nie dziwię się autorko, że nie chcesz mieć męża, skoro żyjesz w takim świecie. i sama jesteś jaka jesteś, a kto powiedz mi wiedząc czym się trudnisz by się chciał.

Gość gość
I co kwoki

Gość gość
nic cichodajko :)

Gość gość
I co tajna agentko, pracujesz z Damianem Petrowem we Polsacie :D i penetrujesz mieszkania te same co w trudnych sprawach i dlaczego ja?? FAJOSKO :D

Gość gość
Ale fajnie