Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ważę 54 kg przy wzroście 164 i nie wyobrażam sobie ważyć mniej!

Polecane posty

Gość gość

Tutaj na forum dziewczyny piszą, że ważą po 47-48 kg nieraz nawet przy wyzszym wzroście, jedną kafeteriankę o podobnych paramtrach jak moje zwyzywano. Ale ja piszę całkiem szczerze, nie wyobrażam sobie wazyć mniej a nawet gdyby przybyło mi 3/4 kg nadal byłoby dobrze. Jestem wysportowana, proporcjonalna, mam ładnie zarysowaną talię, biodra, pupę, mały biust (ale to kwestia genów). Dziewczyny opamiętajcie się, proszę Was bardzo:)

Gość gośćula
dobrą masz wagę ,ja też mam 164 cm i waże 62 , nie odchudzam się bo nie widzę potrzeby ,nie czuję się grubo,mam mocną budowę ,grube kości

Gość gość
grube zawsze mają mocne kości xd.Kości przeciętnej kobiety mają wagę 14 kg , u was zapewne 24 kg .Ot na biologii się nie uważało.Gruby zawsze znajdzie argument, geny , grube kości , ukryte choroby etc.

Gość gość
masz wagę idealną

Gość prawictwo pospolite 125
przy twoim wzroście idealna waga to 52 kg brakuje ci tylko 2 kg

Gość gość
Z tymi grubymi kośćmi nie chodzi o ich faktyczną wagę, a o budowę ciała. Są osoby bardzo drobne na których widać każdy kilogram, a są takie "mocno zbudowane" (szerokie nadgarstki, biodra, spora klatka piersiowa) które lepiej wyglądają jak mają kilka kilogramów więcej.

Gość gość
moja siostra ma 160 cm i waży 40 kilo a najlepiej wygląda jak waży 42 kilo

Gość autorkaOlga
Ja mam akurat bardzo drobną górę, w sensie takie anemiczne ręce, szczupłą szyję, drobne obojczyki, jak już to tyję na dole ale i tak uważam, że teraz wyglądam dobrze. Przede wszystkim zdrowo. Dużo trenuję (4 razy w tygodniu siłownia po godzienie), bieganie, pływanie itd. więc mam zarysowane mięśnie na całym ciele. Nie czuję potrzeby chudnąć i uważam, że nawet jeśli bym przytyła to byłoby okej. Nie wyobrażam sobie za to ważyć 47-48 kg przy moim wzroście.

Gość gość
Jak zwykle c***a - prawictwo pospolite - już jest ze swoją miarką w olu

Gość gość
ja mam 54 kg g przy 163 no moze mam 164 bo czasami mam 163 czasami 164 nie wiem czemu a ja się tak bardzo rozciągne to i 165

Gość gość
ta i zawsze gotów swoje p****le wstawiać...co za idiota

Gość gość
prawictwo - nikogo nie interesują fotki pod które sobie walisz. Poza tym nie wiesz jakie wymiary mają laski na nich. Kiedyś wstawiłeś anorektyczkę twierdząc, że waży jakieś 50kg innym razem laskę z oponą na brzuchu twierdząc, że nie waży więcej niż 55kg :D Jesteś idiotą.

Możesz sprecyzować ? Wymiary dziewczyny z youtube znajdują sie pod jej filmem Video test for Margo. 09/04/2013 176; 86-62-92

Gość gość
sprecyzowałam, wstawiłeś zdjęcie laski przy kości twierdząc, że ona waży 55kg max, a ja ważąc więcej od niej w porównaniu wyglądam jak baletnica :D

Gość gość
Ja mam biodra 91, talia 60, biust nie mam pojęcia ale noszę rozmiar 65C.

Gość gość
12;22 - to o baletnicy to oczywiscie podszyw

Gość gość
cio/tko prawictwo, daj sobie na wstrzymanie. Kobietę to ty znasz tylko z teorii, zatem daruj sobie te swoje smęty, które nic nie wnoszą.

Gość gość
Nie żaden poszyw tylko mój post odnoszący precyzujący mój wcześniejszy post z 12.16

ja mam biodra 91, talia 60, biust nie mam pojęcia ale noszę rozmiar 65C. masz znakomite wymiary, tylko żebyś się nie zapuściła

Gość sylwunia29
Ja mam 47 kg 160, troche mało ale jak przytyje to tylko na brzuchu mi sie odkłada piersi maleńkie w sumie to ich nie ma, nogi szczuplutkie. Natura i geny są jednak nie do przejscia, bo moje małe piersi mogłyby chociaz troszke przytyc

Gość gość
madrze

Gość gość
Mądra dziewczyna

Gość Gogosiaa
Ważysz dobrze o ile nawet nie masz niedowagi. Wszystko zależy od tego jak się czujemy w swoim ciele. Jeżeli czujesz się dobrze to ok, teraz tylko zdrowo się odżywiaj: http://www.metasport.pl/ i już:)