Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 go艣膰

kremy przeciwzmarszczkowe

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Mo偶ecie mi podpowiedzie膰 jaki pierwszy krem przeciwzmarszkowy kupi膰? Nigdy wcze艣niej nie korzysta艂am z takich kosmetyk贸w, mam blisko 40 lat i postanowi艂am spr贸bowac ;) Mimo ze moje zmarszczki nie s膮 jakie艣 bardzo widoczne

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Masz 40 lat i nie uzywalas zadnych krem贸w??? na przeciwzmarszczkowe troche za pozno juz teraz :-D no ale warto zainwestowac w krem z filtrem kt贸ry ochroni przed promieniowaniem kt贸re niszczy sk贸re oraz jakis krem z duz膮 dawk膮 retinolu np la roch posay redermic i dodatkowo bym sie zdecydowala na zabieg z jakims kwasem one swietnie wygladzaja skore

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dok艂adnie. Sk艂adniki (nie patrz na nazw臋 kremu, patrz na sk艂ad!) przeciwzmarszczkowe maj膮 starzenie si臋 sk贸ry i pojawianie si臋 zmarszczek OP脫殴NIA膯, dlatego trzeba je stosowa膰 bardzo wcze艣nie (w sumie im wcze艣niej tym lepiej).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale przecie偶 kremy p/zmarszczkowe nic nie daj膮 :D a tym bardziej bez sensu jest kupowanie tych drogich. Ja ostatnio mia艂am okazj臋 rozmawia膰 z dr medycyny estetycznej i ona sama powiedzia艂a, 偶e je偶eli co艣 pomaga to jest LEKIEM i 偶adne kremy na zmarszczki nie pomog膮 :) Je偶eli chce si臋 zmarszczki wyp艂yci膰 i zatrzyma膰 w rozwoju to tylko botoks lub kwas hialuronowy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak jasne, wierz tej swojej lekarce. Botoks i kwas hialuronowy zliwkwiduj膮 Ci zmarszczki, a skora nadal nie bedzie wypielegnowana i odzywiona. S艂yszalas o tzw.promotorach przenikania przez skore? Niektore kremy to maj膮 i potrafi膮 zadzialac glebiej w skorze. Najlepsze sa kremy z retinolem, ktory ma udowodnione klinicznie dzialanie przeciwzmarszczkowe a takze kremy z pepetydami biomimetycznymi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 morenamorena
ja polecam bee pure. Nie tylko na pierwszy raz. Jest megai do tego stosuj diet臋 i pij wod臋 mineraln膮 a zobaczysz super efekty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalanananana
Bardzo dobre s膮 kremy Soraya Art diamonds, spr贸buj, sama d艂ugo nie mog艂am trafi膰 na sw贸j krem. Kupi艂am krem z serii Art Diamonds 30+ i jestem b. Zadowolona! Sk贸ra jest g艂adka, odzywiona, zmarszczki s膮 niewidoczne :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hej :) Bij臋 si臋 w pier艣, ale ja te偶 u偶ywam krem贸w sporadycznie. Mam ju偶 troch臋 po czterdziestce... Od okresu dojrzewania do teraz /a mo偶e ju偶 nie?/ dokucza艂 mi tr膮dzik. Wi臋c nie u偶ywa艂am krem贸w, aby nie nat艂uszcza膰 dodatkowo cery. By艂 czas na p艂yny typu acnosan i inne. Wi臋c jedynie wysusza艂am cer臋. Kremy zacz臋艂am stosowa膰 p贸藕no. I to niesystematycznie. Cz臋艣ciej by艂y pillingii i 偶ele do mycia dla cery t艂ustej. Masakra, co? Najwi臋kszy problem/bo widoczny/ to zmarszczki wok贸艂 oczu i na czole. a tak偶e naczynka na policzkach i jakie艣 przebarwienia. Od jakiego艣 czasu zrezygnowa艂am z pilingu gruboziarnistego na rzecz pilingu enzymatycznego. Aby nie kiereszowa膰 twarzy. Zacz臋艂am kupowa膰 ma艂e saszetki w aptece z liftingiem i cosik tam jeszcze. Bu藕ka troch臋 si臋 poprawi艂a. Ale chc臋 w艂a艣nie wypr贸bowa膰 czego艣 z retinolem. Niestety w aptece niczego dobrego nie by艂o. Mo偶e b臋dzie to co艣 dro偶szego, ale musi chyba by膰 tego retinolu sporo. Chyba te偶 powr贸c臋 do wody z cytryn膮, bo zauwa偶y艂am, 偶e jesieni膮 mniej pij臋. 2 kawy i ze 3 herbaty /zielona, czerwona, melisa czy mi臋ta/. Zup tez mniej. Jak膮 dawk臋 retinolu powinien mie膰 艣wietny ;) kremik? Czy powinien jeszcze co艣 zawiera膰? Czy ju偶 czas na peptydy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Od okresu dojrzewania do teraz /a mo偶e ju偶 nie?/ dokucza艂 mi tr膮dzik. Wi臋c nie u偶ywa艂am krem贸w, aby nie nat艂uszcza膰 dodatkowo cery." B艁膭D. Powa偶ny b艂膮d. Cer臋 t艂ust膮 tak偶e nale偶y nawil偶a膰 i lekko nat艂uszcza膰, tylko odpowiednimi kosmetykami. Odt艂uszczanie jej, stosowanie koszmark贸w na alkoholu typu acnosan etc. powoduje efekt przeciwny do zamierzanego: sk贸ra, broni膮c si臋, produkuje jeszcze wi臋cej sebum, jeszcze bardziej si臋 przet艂uszcza i coraz wi臋cej pryszczy si臋 pojawia; Za to np. retinoidy czy kwasy nie do艣膰, 偶e wsparte odpowiednim nawil偶aniem maj膮 dzia艂anie antytr膮dzikowe i seboreguluj膮ce, to jeszcze spowalniaj膮 starzenie si臋 sk贸ry. Z apteki na noc spr贸buj Redermic R, a na dzie艅 ten z wit. C. Na noc mo偶esz te偶 si臋gn膮膰 po Avene Ystheal. Z wy偶szej p贸艂ki cenowej Neostrata i Filorga, a z takich do samodzielnego robienia (wcale nie gorsze!) polecam Biochemia Urody.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tosieczka
wow, dobry efekt 40 na karku i dopiero pierwszy krem na zmarszczki. Pochwal si臋 co robisz? Ja w sumie od niedawna zacz臋艂am dba膰 siebie. Chc臋 troch臋 schudn膮膰 i pozby膰 si臋 zmarszczek. Dzi艣 przekopuj臋 internet i w sumie polecaj膮 kremy bee pure.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tosieczka, SRAAAAAAAJ膭! przylaz艂a艣 tu, spamerska dziwwwwko i reklamujesz to be g贸贸贸贸wno a偶 si臋 ju偶 niedobrze robi! wszystkie tematy tym zapiierdaalasz!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam :) ponownie Go艣ciu z 00.11 dzi臋kuj臋 za wskaz贸wki i namiar na kremy. Zapisa艂am sobie i jak pojad臋 do miasta ;) /u mnie na prowincji s艂aby wyb贸r albo raczej brak wyboru/ to przyjrz臋 si臋 im dok艂adniej. Tylko nie wiem, czy szuka膰 ich w aptece czy sklepie np. w galerii? No i chyba do艂o偶臋 wod臋 mineralna z du偶膮 dawk膮 cytryny, bo co艣 ma艂o nawadniam si臋 i moja bu藕k臋 tym samym te偶. ;) Pozdro

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja nie u偶ywam tych ze sklep贸w ale polecanych od dermatologa http://www.dermalergtrop.com/ do kt贸rego chodze regularnie na wizyty i na niechirurgiczny lifting.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja natomiast uzywam kosmetyk贸w zaleconych przez kosmetologa, w koncu oni najbardziej znaj膮 si臋 jakie kosmetyki dla nas dobiera膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tez polecam kremy z retinolem lub jadem w臋偶a. U偶ywam i jestem bardzo zadowolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polec臋 od siebie rzeczy a allinside.pl. 艣wietne kosmetyki za niedu偶膮 cen臋 ;) dzia艂aj膮 w 100% ;) mo偶na je szczerze poleci膰 ;)

Udost臋pnij ten post

Olejek arganowy wyg艂adza zmarszczki i odm艂adza sk贸r臋. W celu wype艂nienia zmarszczek, mo偶esz rozwa偶y膰 tak偶e zabieg z wykorzystaniem wype艂niaczy na bazie kwasu hialuronowego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie znam 偶adnych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo dobr膮 seri膮 kosmetyk贸w na pierwsze zmarszczki jest Matriciane Bioderma. U偶ywa艂am tego: h ttp://www.apteka-melissa.pl/apteka/produkt/2250/bioderma-matriciane-serum-intensywnie-regenerujace-30-ml.html. Serum jest bardzo delikatne, ale ma du偶o sk艂adnik贸w. 艁adnie wyg艂adza zmarszczki. Sk贸ra wygl膮da na 偶ywsz膮. Przy d艂u偶szym stosowaniu zauwa偶y艂am popraw臋 j臋drno艣ci sk贸ry, wygl膮da na zadban膮 i wypocz臋t膮.

Udost臋pnij ten post

Moja mama mia艂a takie kremy Nano cell xtreme bielendy i w sumie by艂a z nich zadowolona. Efekty by艂y do艣膰 widoczne. A wy znacie mo偶e jakie艣 produkty warte polecenia?

Udost臋pnij ten post

ja ostatnio widzialam kolagen do lykania w tabletkach... myslicie ze to pomaga bardziej niz kremy? w sumie wnika od srodka...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Genialne s膮 preparaty z linii Swiss line. Naprawd臋 s膮 super!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie s艂uchaj tych histeryczek kt贸rym koncerny przegryz艂y m贸zg , nawil偶anie od wewn膮trz i zewn膮trz wystarczy , polki to kretynki bez rozumu daj膮 z siebie wyci膮ga膰 wszystkie pieni膮dze i wierz膮 偶e to pomo偶e ''mazid艂o na ryj i w g艂owie b艂ogo'' szok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te kosmetyki z allinside.pl te偶 dzia艂aj膮 w 100% ;) a s膮 bardzo tanie ;) jak nie chcecie wybuli膰 mn贸stwa kasy to polecam ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Uwierz mi, 偶e najlepszym kremem przeciwzmarszczkowym jest olej kokosowy, efekty b臋d膮 widoczne natychmiast a przy tym jest to kosmetyk naturalny, bez 偶adnej chemii! Ja polecam Ci ten ekologiczny, stosuj臋 go tak偶e jako balsam do cia艂a i robi臋 z niego peeling z cukrem: http://hh-life.pl/?s=olej+kokosowy&post_type=product

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 edek098765432
Poszukaj jakiego艣 odpowiedniego na tanie-leczenie.pl. Maj膮 tam niez艂e ceny na kosmetyki, no i wysy艂ka szybko i sprawnie przebiega.

Udost臋pnij ten post

kremy jak kremy lepsze lub gorsze musisz dopasowa膰 do siebie i swojej kieszeni-najlepiej naturalny bez tych wszystkich ropopochodnych 艣wi艅stw - ale od czasu do czasu(raz w tygodniu) dobry peeling i maseczka jak najbardziej.Kocham naturalne i tylko takich szukam teraz testuj臋 naturelle skin peeling i age perfekt hydro mask intensiv - jestem pozytywnie zaskoczona bo przy moim wieku 50++trudno o dobre "偶elazko" Twoja kilkana艣cie lat m艂odsza sk贸ra przy lepszej kondycji w艂贸kien kolagenowych 艂atwiej sobie poradzi z wyg艂adzeniem.Gdyby艣 chcia艂a wi臋cej info ch臋tnie podpowiem

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰