Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miamia21

Jestem załamana wyznaniem mojego faceta...

Polecane posty

Gość miamia21

W związku jestem z nim od prawie miesiąca. Wczoraj był u mnie, oglądalismy film, słuchalismy muzyki itp. w pewnym momencie zaczęlismy się całować , było romantycznie i przyjemnie aż do momentu kiedy podniósł mi bluzkę bo chciał mnie pocałować w brzuch. Nie zrobił tego ponieważ mój brzuch mu sie nie spodobał- powiedzał ze wygląda jak u faceta :( Ja bardzo kocham sport, dużo ćwiczę, biegam dlatego też mam wysportowana sylwetke a na brzuchu mam tzw "kaloryfer" mocno zaakcentowany. Poczułam sie bardzo niezręcznie w pewnym sensie upokorzona. oczywiscie z romantycznej sytuacji zrobiła się gęsta i ponura atmosfera, po czym mój chyba jeszcze chłopak pojechał do domu. Przeprosił mnie za swoje zachowanie. NIetsety ja nie wiem co mam teraz zobic......

Gość gość
Olej go (cieplym moczem)

jak lubisz sport, to dalej ćwicz... wytłumacz swojemu chłopakowi, że to lubisz i nie chcesz tego zmienić... a jak coś mu się nie podoba to musi albo do tego przywyknąć... albo no cóż... na tym był by chyba koniec waszego związku. Mam w kwestiach miłosnych małe doświadczenie, ale wieżę, że jakoś się razem dogadacie... Jeśli on na prawdę cię kocha powinien cię zaakceptować taką jaka jesteś, nie zależnie od tego czy jesteś BARDZO wysportowana czy chodziło by o coś innego... Taka moja opinia ;)

Gość gość
Zrewanzuj sie : obejrzyj jego bicepsa i powiedz , ze przypomina ci 10-letnie dziecko.

Gość miamia21
hahaha z tym bicepsem to byłoby dobre, ale chyba nie na tym związek polega żeby sobie na złośc robić i dogryzać

Gość gość
Oczywiscie, ze zwiazek nie na tym polega, ale ten chlopak nie dorosl do związku. To jeszcze emocjonalne dziecko.

Gość gość
"Oczywiscie, ze zwiazek nie na tym polega, ale ten chlopak nie dorosl do związku. To jeszcze emocjonalne dziecko. " xxx Zgadzam się. Dojrzały partner nie zachowałby się w ten sposób...czego on się spodziewał? Modelki?

Gość gość
Ha ha, co za kretyn, wolałby sflaczałego bambocha? :D Wysportowane ciało jest super seksi.

Gość gość
olalabym takiego goscia, ma duze kompleksy, ktore odbija na tobie

Gość gość
Jesteś nieatrakcyjna dla swojego faceta i masz tego jasny dowód, na szczęście dopiero miesiąc jesteście razem, więc możesz to zakończyć bez większych problemów i rozczarowań. A swoją drogą to dziwne że porównał twój brzuch do męskiego, nigdy nie przyszłoby mi co takiego głowy, bo nigdy nie myślałem o męskich brzuchach, a już na pewno nie podczas pieszczot z kobietą :P coś z nim chyba nie tak.

Gość gość
chodziło mu chyba o mięśnie na brzuchu,że jest tak umieśniony jak u mężczyzny.

Gość gość
a moze tez nie masz wciecia w talii?

Gościu z wczoraj "Zrewanzuj sie : obejrzyj jego bicepsa i powiedz , ze przypomina ci 10-letnie dziecko. " Zostałeś moim bohaterem! :D A autorce powiem tylko jedno: olej typa i się nie przejmuj. Znajdziesz jeszcze normalnego chłopaka, który doceni Cię taką jaka jesteś! :*

Gość gość
chodziło mu chyba o mięśnie na brzuchu,że jest tak umieśniony jak u mężczyzny x Ja rozumiem że o to mu chodziło, ale nie mogę pojąć jak w trakcie pieszczot w ogóle facet może pomyśleć o męskim ciele? On jest jakiś popieprzony i tyle... plus tego taki że już wiesz, że nie jesteś dla niego atrakcyjna, więc czas to zakończyć.

Gość gość
A ja bede bronic goscia, spedzam duzo czasu na silowni i tez nie podbaja mi sie kobiety z brzuchem takmi jakim mam ja.to chyba u nas normalne ze lubimy zadbane ale nie umiesnione kobiety.mozna miec z******ty brzuch i nie miec szesciopaku :/

Gość gość
Wrzuć zdjęcie swojego brzucha, to będziesz miała opinie facetów czy jest ok, czy może za bardzo się rozbudowałaś ;)

Gość gość
Autorko niestety ale wielu osobom nie podoba się wyrzeźbiona sylwetka u kobiet, bo jest zwyczajnie mało kobieca... Widac Twojemu facetowi się to nie podoba i niestety ale związek bez pożądania raczej nie ma szans na dalszy etap, skoro facet aż tak mocno zareagował to musiało go to mocno... Zniesmaczyć?

Gość gość
Nie każdemu podoba się kaloryfer u kobiety. Mi też nie, całować taki brzuch..fuj.

Gość gość
lepszy chyba kaloryfer na brzuszku niż fale dunaju :D

męski brzuch to jest wtedy, kiedy nie ma się talii, a nie wtedy, kiedy jest umięśniony. ale dziwne, że facet najpierw wiąże się z laską, a dopiero potem go oświeca, że mu się coś w niej nie podoba. a może po prostu się załamał, że u niego tylko fałda piwna, a u autorki wyrzeźbione ciało? :P doradzałabym związanie się z kimś bardziej męskim i wysportowanym, a nie z ciamciakiem, którego jedynym sportem jest ten oglądany w TV ;)

Gość miamia21
u tej pierwszej pani w różowej bluzce

Gość miamia21
tak, chodzi o ten brzuch, wcięcie w talii lekkie mam

Gość Sztefannnnnnnnnnn
A cy.cki też masz takie jak ta na zdjęciu?

Gość gość
nie mam takich, mam mniejsze

Gość Sztefannnnnnnnnnn
Jest ciemno. On zaczyna cię głaskać po brzuchu. Czuje jakieś dołki i pagórki. Potem kieruje rękę wyżej. Cy.cek brak. I co? No jaki nic, wypisz wymaluj facet.

Gość miamia21
czyli jakby nie patrzec wygląd najwazniejszy

A moze facet poprostu nie ma takiego kaloryferka i sie teraz wstydzi tego ze jego kobieta go ma a on nie