Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zatrudnię sprzątaczkę na umowę o pracę za 4200 zł brutto

Polecane posty

Gość gość

Zatrudnię sprzątaczkę na umowę o pracę za 4200 zł brutto. Praca w szkole prywatnej. 8 godzin.

Gość gość
W jakim miescie i czy nie potrzebujecie kogos jeszcze do pracy? Zreszta niewazne gdzie, za tyle kasy wszedzie w Polsce moge mieszkac

Gość gość
Wrocław. Na razie jedną osobę potrzebujemy.

Gość gość
To jak podasz maila na pewno mnostwo osob sie odezwie. Ja marze o przeprowadzce do Wroclawia. Ale pewnie mnie nie przyjmiecie nawet jak bede sie starac? Bo nie mam wprawy w sprzataniu :(

Gość gość
Pewnie nikogo nie potrzeba do sekretariatu, prowadzenia strony czy fanpage?

Gość gość
Przydałby się ktoś do prowadzenia strony i fanpage. Na pół etatu, czyli 840 zł brutto.

Gość gość
Czyli 1700 brutto? W takim razie dziekuje, niestety poszukam innej pracy. Szukam pracy za 2500-3000 netto w jakiejkolwiek czesci kraju. Reklama, marketing, grafika, moze byc dokumentacja fotograficzna, organizacja/prowadzenie imprez. W malym zakresie pozyskiwanie klientow. Prowadzenie sekretariatu. Wystawianie faktur, wspolpraca z czasopismami. Tym nie mniej dziekuje za odpowiedz.

Gość gość
Chyba, ze w gre wchodzi wspolpraca zdalna i rozliczanie moze byc zadaniowe :)

Gość gość
Moge wziąć to sprzątanie za 7200 na rękę. Pasi?

Gość gość
Agnieszko - sekretarka u mnie zarabia około 4000 zł na rękę (za październik 3920). Nie musisz wierzyć. Nie wszyscy zatrudniają za minimalne stawki. Pozdrawiam

Gość gość
Mnie to wcale nie dziwi. Niektorym sie wydaje, ze to sa rzeczy ktore zrobi byle student. I czasem zrobi, ale cierpi na tym wizerunek firmy.

Gość gość
Ja też mogę. Jestem od roku bezrobotna.20 lat.

Gość gość
Tzn 21 lat już mam. Nie mam z czego żyć:-(

Gość gość
Dobrze, ze nie wszyscy zatrudniaja za minimum, ale jesli to prawdziwa oferta, lepiej podac od razu miasto i kontakt do siebie. Ja szukam w opisanym zakresie :) u mnie niestety wiekszosc zatrudnia na umowe zlecenie za minimalne kwoty.

Przydałby się ktoś do prowadzenia strony i fanpage. Na pół etatu, czyli 840 zł brutto. xxx 840 zł brutto to przecież jest najniższa krajowa sama to zaproponowałaś

Gość gość
"840 zł brutto to przecież jest najniższa krajowa sama to zaproponowałaś" Nie zrozumieliśmy się Agnieszko. Jestem autorem tego tematu i napisałem tylko pierwszy post "Zatrudnię sprzątaczkę na umowę o pracę za 4200 zł brutto. Praca w szkole prywatnej. 8 godzin." Później odpowiedziałem na Twojego posta o prowokacji. Pozdrawiam

Gość gość
W takim razie ja wciaz mam pytanie, czy mialbys moze inne wakaty albo slyszales o jakims pracodawcy, ktory potrzebuje podobnej osoby i placi 2500-3000 netto?

Gość gość
Podpytam. Jaka praca Cię interesuje?

Gość gość
Ja chętnie przyjmę te prace.

Gość gość
Prowadzenie fanpage/strony www (teksty, zdjecia - potrzebowalabym lustrzanke - bannery - po mojej stronie). Praca marketingowo - reklamowa (grafika - projektowanie reklam, ulotek itd. + przygotowanie do druku). Organizacja imprez albo szkolen (+ materialy szkoleniowe). Interesuje sie wlasnie zagadnieniami zw. z marketingiem i tzw. pozytywnym mysleniem. Chce sie wyprowadzic z mojego miasta, bo prace tu znalezc nie problem, ale kiepsko placa i niestety nie szanuje sie pracownikow, kompletnie nie docenia sie inwencji wlasnej, dzialan ponad obowiazku, doszkalania na wlasna reke. Dziekuje :)

Gość gość
* wykraczajacych poza obowiazki firmowe Razem z partnerem jestesmy zdecydowani przeniesc sie w bardziej przyjazny region kraju.

Gość gość
jestem wykwalifikowaną sprzątaczką i wezmę tę robotę ale z zakwaterowaniem ,najlepiej jakieś fajne M2 w spokojnej okolicy ,oczywiście koszty pokrywa pracodawca