Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biedronkowe mleczko Magnetic o smaku capuccino jest wybrakowane

Polecane posty

Gość gość

Nie zmienili ceny, ale wage tak! Nie dosc, ze sa puste miejsca, to drugiej paletce cukierki sa chude i zalosne Na dowod zdjecia zapodaj.net/521e4cc4b2934.jpg.html Mam nadzieje ze wejda

Gość gość
A tak wyglada w porownaniu ze zdjeciem reklamowym zapodaj.net/5606712a9ea7d.jpg.html Ok. 1/4 zawartosci tak wygladala (polowa dolnej paletki)

Gość gość
Musicie skopiowac linka i wkleic do przegladarki

Gość gość
oszukują nas wszędzie.

Gość gość
Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawe, wredny malpiszonie, ale wystarczy po prostu mniej jesc. Poza tym moze Ty lubisz wybrakowane produkty, ja nie...

Gość gość
Mam pytanie tez czy spotkaliscie sie w Biedronce w obnizaniem zawartosci produktu? Znajoma pracujaca w zwyklym spozywczym mowi, ze Biedronka przeprowadza podwyzki w ten sposob, ze nie podwyzsza cen a obniza wage. Moze z tym Magneticem bylo tak samo, pudelko to samo, ale waga nizsza

Gość gość
Kurde, nigdzie nie jest napisane ze pudełko ma być pełne - waga produktu ma się zgadzać z wagą na opakowaniu i tyle w temacie - problem z cyklu po co czipsom duża paczka skoro jest ich na dnie tylko...

Gość gość
Kiedys bylo pelne. Poza tym nie wiem czy widzialas na zdjeciu, sa zachwiane proporcje i inny ksztalt wyrobu. To raczej z cyklu "opakowanie a zawartosc". Kiedys byl taki blog konfrontujacy opakowanie z zawartoscia. Bo na zupce z paczki zdjecie zupki ktora zeby tak wygladala musialaby zostac zrobiona z 2 paczek rozpuszczonych w polowie wody i udekorowana dodatkowymi warzywami i miesem