Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sweter dla Zony Opinie (foto)

Polecane posty

Gość gość
pitopanterka twoje propozycje są koszmarne, kiczowate , denne, bez smaku, dla pustych niewykształconych tepych idiotek szukających łysola z bmw , normalnie horror panterki w róznym wydaniu , dno , muł i wodorosty , jeszcze narzygac na to do kompletu nawet gdyby chcieli mi zapłacić za noszenie tego to bym sie nie zgodziła propozycja autora w porównaniu do twoich jest mega elegancka i wow :O

Gość gość
dziekuje za kolejne opinie. od razu dodam, ze te panterki odpadaja. stroje te wydaja mi sie jak dla jakiejs 14-15 latki :) zona jest szczupla, wazy 52kg przy 164cm wiec tak jak pisala agata444 moze sweterek wydawac sie szeroki.

Gość gość
Jestem zona i od meza oczekuje innych prezentow. Bielizna, dodatki np torebka ktora ogladalam w sklepie ale byla droga i szkoda mi bylo pieniedzy a on mi kupil i podarowal w prezencie, kiedys na weekend do spa zabral w ramach prezentu. No ale to tylko taka sugestia, wyobraz sobie jak sciagasz z niej bielizne ktora sam wybrales, np jakasz koszulke koronkowa, do tego swiece i wino. A jesli chodzi o sweter to mi sie nie podoba

Gość gość
Ehhh i nie dodalam ze narzutka w panterke z mohito jest ladna, na kaszmirowa nie wyglada ale to tylko foto. Jak zwykle obrazacie i glupoty piszecie, a bmw to jezdze ja, moj maz ma inna marke auta. Zenujace sa niektore wypowiedzi. Autorze zycze kupienia trafionego w gust zony prezentu, bo to najwazniejsze

Gość gość
AQUA Cashmere Sweater - Animal Intarsia Pullover sa swietne! co wy chcecie? sama bym sobie kupila, ale nie za taka kase :O

Gość gość
hm.. mi się osobiście bardziej podobają swetry ze strony allinside.pl. Jest tam bardzo duży wybór fajnych ubrań i nie tylko :D

Gość gość
i pta wiosniacka panterka :O sweter bardzo ladny, plus jak to mowia dziewczyny wiosor do tego jakis (gdyby cena byla 150e to by sie kazdej podobal a za 15e... kafeteria :D)

Gość gość
o kurcze ale bledy, musze sie bardziej postarac bo mnie zjedzą :P