Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyjeżdżamy z mężem i dziećmi do Niemiec w grudniu

Polecane posty

Gość gość

Na 3 lata. Co powinniśmy wiedzieć? Na co byc przygotowani? Mąż dostał pracę. Ja na razie będę w domu z dziećmi.

Gość gość
Na co byc przygotowani? xxx na ataki islamistów i proby nawracania was na islam, to najwieksze zagrozenie w Niemczech, werbują obcokrajowcow w DE, zwłaszcza Polaków, jestesmy podatnym celem

Gość gość
Islamistów się akurat nie boję. Szczerze? To boję się Polaków.

Gość gość
Uważać na ducha Hitlera, ponoć po dziś dzień straszy na terenie całego Rajchu. No i uważać na kanibali. Kiedyś w latach 20. XX wieku taki jeden w Ziębicach mieszkał, czytałam niedawno o nim, jakaś laska na kafe polecała, że strasznie. Masakra, rzeczywiście... Uważać ma mięso. Wspomniany kanibal sprzedawał ludzkie szczątki jako cielęcinę dla dzieci. Najlepiej kupić wóz pancerny albo od razu buchnąć skądś Rudy 102, bo tam najbezpieczniej czołgiem jeździć. Najbezpieczniej nie wychodzić z domu. Pamiętać trza o duchy Hitlera oraz kanibalach. Najlepiej to po prostu zostać w Polandzie. Mam nadzieję, że pomogłem :)

Gość gość
Pamietaj o tym, zeby niczego nie krasc w sklepach, bo odesla wasza gromadke DHL z powrotem do Polski. Aha i czasami nie zapomnijcie polskiego po kilku miesiacach pobytu.

Gość gość
zabierają dzieciaki