Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiutka

Lubicie się uczyć

Polecane posty

Gość asiutka

Mam czasem kłopot z motywacją i systematycznością. Poradźcie coś

Gość asiutka
Proszę

Gość gość
Żeń-szeń + lecytytyna + magnez + omega + komplet witamin i minerałów. Zdrowa dieta, bogada w warzywa, owoce, mięso i ryby. Aktywność fizyczna. Sen. Przestaw się, zastosuj się do tego, zobaczysz ogromne zmiany.

Gość asiutka
Różnicuję posiłki, uprawiam sport (biegam, gram w tenisa) i nie pomaga

Gość gość
Nie wiem jak u Ciebie to wyglada, jaka intensywność tych treniongów, itp. Ja kiedyś siedziałam po szkole przed komputerem i tyle. Też byłam wiecznie znudzona. Ale wziełam się za siebie. 2x w tyg siłownia z cardio, 2x w tyg fitness, 1x w tyg basen. Do tego chodzę jeszcze na saunę, po siłowni lub fitness, też 2x w tyg. Diete mam rozpisaną. Sporo schudłam, dużo lepsze mam samopoczucie. Biore też te rzeczy o których napisałam. Spię regularnie, 8-9h, kiedyś siedziałam w nocy do 2-3 i rano cieżko było mi wstać, a w szkole spałam. Gdy tak zmieniałam swoje życie to praktycznie z dnia na dzień odczułam różnicę. Chęci do wszystkiego wróciły, tak jakbym dostrzegła, że to czego się ucze jest mi potrzebne. Kiedyś myślałam, że to bzdury. Miałam zagrożenia w liceum, a teraz na studiach, bardzo wymagających jestem jedną z najlepszych. Sporo pracy mnie to kosztuje, ale jest dużo łatwiej się zmotywować.